بی اهمیتی نسبت به محیط

 سلام .بنده 33 سال دارم و کارمند هستم همسر خوب و مهربانی دارم و صاحب یک دختر 8 ساله سالم هستم و کارم در محیطی امن بی دردسره ،ورزشم بجاست و در یک کلام چیزی کم ندارم. اما متاسفانه حدود یک سال است که نه چیزی ناراحتم میکنه و نه خوشحالم میکنه.نه برای چیزی از ته دل خوشحال  و نه برای چیزی از ته دل ناراحت می شم.بیش از اندازه به همه چیز بی خیالم.در گذشته دچار مشکل مالی شدید و مشکلات عاطفی بودیم ولی حدود 4 ساله که مشکل مالی و حدود 8 سال مشکل زندگی عاطفی زناشویییمان کاملا حل شده و من و همسرم بعد حل مشکلات تمامی مشکلات را فراموش کردیم و واقعا با این قضیه مشکلی ندارم ولی مثلا در سفر مسافرتی که بسیار زیبا و قشنگه و واقعا خوش میگذره  فرقی با یه روز عادی تو اداره برام نداره.زیاد نمی خندم که بارها دخترم بهم گفته چرا نمی خندی و... این قضیه منو ناراحت نمی کنه ولی اطرافیانم از این حالتم نگران و ناراحت هستند.

من واقعا مشکل دارم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل کارشناس فنی(مهندسی عمران) وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
دلایل زیادی برای حس بی تفاوتی نسبت به محیط دیگران وجود داره .شاید اگر علت را در خودتان ببابید درمان هم شکل بگیره
گاهی افراد نسبت به آینده نگران هستند برای همین هیچ چیز خوشحالشون نمیکنه
گاهی فکر میکنیم افسرده ایم نیاز به خلوت داریم نباید خوشحال باشیم و بدون اینکه واقعا افسرده باشیم دچار ظاهر افسرده شده ایم
باتوجه به اینکه میگویید هیچ مشکلی در خانواده و محیط کار ندارید بهتر است حضوری با یک روانشناس صحبت کنید تا ریشه این مشکل پیداشود
نکته ای که باید به ان توجه کنید این است که باید از این حالت بیرون بیایید ولی به تنهایی نمیتوانید براین احساس غلبه کنید  این مشکل حتما ریشه در موضوعی دارد که درشما حل نشده است