مدیریت مالی خوانوادگی

با سلام میخواستم بپرسم چطور مسایل مالی در خانواده رو مدیریت کنیم من پدرم یکسری کارها رو مثل پرداخت قبض و بعضی خریدها رو به من و شوهرم میسپره ولی وقت پرداخت پول از این کار طفره میرود تا به حال چند باری این کار رو کرده و با اینکه وضع مالی خوبی دارد ولی پرداختهای ما رو پس نمیده چند بار هم متذکر شدم که ما زندگیمون خرج داره و احتیاج داریم ولی باز پرداخت نمیکنه از طرفی من نمیخوام رابطه ام با پدرم به دلخوری و درگیری برسه بنظرتون چکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل فرهنگی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خانم عزیز
در مورد سوالی که پرسیده اید، خیلی اهمیت دارد که آیا مبلغ هزینه ها بالاست یا چندان زیاد نیست و هر از گاهی اتفاق می افتد؟ چون مطرح کردن چنین موضوعی با والدین دلخوری به وجود می آورد، هرچند سر این گونه مسایل به شرط وجود جو و روابط معمولی خانوادگی در طی زمان کمرنگ می شود، اما بهتر است اگر مبالغ بالا نیست، از این موضوع صرف نظر کنید و آن را یکی دیگر از مخارج زندگی تان در نظر بگیرید که هر از گاهی اتفاق می افتد.  اگر والدین حتی اگر نیازی نداشته باشند، انتظار داشته باشند که ما هم  در ازای سال ها هزینه ی آن ها، هر  از گاهی برای آن ها هزینه ای کنیم انتظار بالایی نیست. بر این اساس خیلی از آن ها فکر می کنند که چنین مبالغی چندان زیاد نیست و به همین دلیل نیازی به گفتن، بر اساس صمیمیت رابطه ی والد_ فرزندی نمی بینند.
اما اگر مبالغ خرید زیاد است ، بهتر است با شفافیت توام با مهربانی این قضیه را مطرح کنید. مثلا بعد از یک خرید کلی به پدر بگویید: بابا جان من شرمنده ام که می خوام این قضیه رو مطرح کنم و بدون که من قدرناشناش زحمات یک عمرت نیستم  اما شرایط مالی که خودت خوب می دونی جالب نیست، واقعا ما رو تحت فشار می ذاره و به این خاطر می خوام بدونی هزینه ی فلان چیز انقدر شده و امیدوارم از من ناراحت نشی.
آرزوی موفقیت برایتان دارم