نامزدی طولانی مدت و جلو نیومدن خوانواده ی همسر

۵ سال نامزدیم

نامزدم مشکل چک داشت که تازه تموم شده تا حدودی.الان میگم عروسی بگیرین.اما همش امروز فردا میکنن.نامزدم هم منتظر اوناس که خرجشو اونا بدن.هزینه عروسی.درحالی که پول دارن اما میگن۶۰تومن فقط داریم.ازجهازم قراربود بخرن یکیش مونده.منم پس اندازامو خرج خونه کردم.الان میگم یا خونه رو بفروش درست حسابی عروسی بگیر.ارزومه.یا فشار بذارشون بیشتر خرج کنن.انصاف نیس من این همه سال منتظر بمونم اخرسرهم بخاطر کرونا بهونه بیارن .تازه لج کردم اکه ٢۰۰تومن پول طلا و خرج عروسی رو ندارین یا نمیدین بگین.اما میگن تو ی کم کوتاه بیا ماعروسی بگیریم.نامزدمم هرروز باهم دعوا داریم تا مرز جدایی.

کلی زجر کشیدم افسرذگی گرفتم شبا  با کلونازپام میخوابم.به نظرتون چیکارکنم به حرفم جدی برخورد کنن؟

چون یه روز دوروز فرصت میگیرن اما هیچ کار نمیکنن.

تازه گفتم یا عروسی دلخواهمو بگیرین یا طلاق.سه روز فرصت دادم.نشد میرم دادخواست میدم

اطلاعات تکمیلی

سن ٣۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
اینکه از همسرتان بخواهید بخاطر مخارج عروسی خانه اش را بفروشد ویا اگر عروسی دلخواه شما را نگیرند دادخواست طلاق میدهید کمی غیر منطقی و تصمیم از روی احساس است
درست است که جشن گرفتن و شادی قبل از شروع زندگی مشترک حس خوبی دارد ولی نه به هر قیمتی
بنظر می آید باید کمی در معیارهایتان تجدید نظر کنید
شما به دنبال راهکاری هستید تا آنها خواسته شمارا انجام دهند ولی به اینکه خواسته تان تا چه حد منطقی است توجه نمیکنید
اگر مشکلات دیگری در ارتباط باهمسر و خانواده اش دارید موضوع فرق میکند ولی اینکه بخاطر یک جشن عروسی دادخواست طلاق بدهید یعنی تصوری که از زندگی مشترک دارید اشتباه است
توصیه میکنم برای حل این مشکل دوخانواده باهم صحبت کنید یعنی والدین شما و همسرتان صحبت کنند تا به نتیجه نهایی برسید