سلام من یه پسر ۱۶ ساله هستم و هیچ گونه علاقه ای به بیرون رفتن ندارم دوست دارم فقط و فقط بشینم و بازی کنیم دوست دارم توی دنیای خودم باشم یعنی دنیای بازیم . دنیای کامپیوترم و هیچ چیز دیگه ای نمیخوام و میخوام فقط یه کامپیوتر داشته باشم و دیگه زندگی کنم . اطرافیان و فامیل ها فکر میکنن من دیونه ام چون اینقدر بازی کردم و به همین دلیل تصمیم گرفتم بازی سازی رو شروع کنم

 اما همین اولاش شکست خوردم و ادامه ندادم و از نظر من مبل جنسی یک چیز مسخرست و بی دلیله و میخوام تا آخر عمرم نه ازدواج کنم و دوست دختری داشته باشم

 به همین دلیل میخوام قرص کاهش میل جنسی بخورم

سوال من اینه به پدر و مادرم چی بگم و به فامیل و اطرافیانم چی بگم؟ تازه این چند وقت کامپیوترو ازم گرفتن دارم دیوونه میشم میخوام خودکشی کنم اگه بهم ندن

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۶ جنسیت مرد شغل هیچ وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
تشکر از اینکه سوالتان را باما در میان گذاشتید
مواردی که به آن اشاره کردیدمثل این موضوع که حوصله کسی را ندارید از رفت و امد خوشتان نمی اید دوست دارید در دنیایی که برای خودتان ساخته اید باشید و ... به دلیل  مقتضای سن و تغییرات هورمونی است که در شما رخ میدهد بنظر فرد منطقی هستید چرا که به دنبال راهکار و مشورت با مشاور هستید که بسیار خوب است
موضوعی که باید توجه کنید اینست که فکر نکنید با افراد دیگر فرق دارید بسیاری از نوجوانان در این برهه این خصوصیات رفتاری را دارند
بازی با کامپیوتر هیچ ایرادی ندارد مشکل زمانی اغاز میشود که فراتر از حد خود باشد اگر پیامتان را بخوانید متوجه میشوید که علاقه شما به بازیهای کامپیوتری شما را از عزیزانتان گرفته است
پدرو مادرتان فکر میکنندکامپیوتر باعث این دوری بین شما و ایشان شده پس سعی میکنند با حذف کامپیوتر به شما نزدیک شوند
بهترین راهکار اینست که تاجایی که میتوانید سعی کنید اعتدال را رعایت کنید یعنی یک زمانی را هم به خانواده و دوستان اختصاص دهیدحتی اگر برایتان خوشایند نیست بخاطر عزیزانتان زمانی را درکنار آنها بگذرانیداگر اعتدال را رعایت کنید دیگر کسی مانع بازی با کامپیوتر سما نخواهد بود
در مورد میل جنسی و ارتباط باجنس مخالف کمی به خودتان زمان دهید شاید در شرایط فعلی بهترین کار همین است که انجام میدهید ینی به آن فکر نکنید
دوست گرامی مراجعه حضوری به مشاور میتواند بسیار به شما کمک کند و حرفها و خواسته هایتان را به گوش والدینتان برساند
موفق باشید