آرامش نداشتن به دلیل بی نظمی

سلام دکتر

من همیشه اضطراب و استرس دارم و دلیل هم بیشتر نداشتن نظم توی زندگیمه و هر چقد میخوام نظم بدم به کارهام نمیتونم هزاران بار برنامه ریختم برای خودم اما نتونستم انجام بدم و همین باعث استرس همیشگی تو زندگیم شده درواقع تنبلیم باعث استرسم شده ،نمیدونم باید چیکار کنم از زندگی هم دیگه خسته شدم حوصله هیچ کاری رو ندارم و هر روز به دلیل عقب موندن از کار هام استرسم بیشتر شده.

هر وقتم میخوام جبران کنم وقتی میبینم کار های عقب افتاده زیاد دارم این باعث میشه دیگه اصلا نتونم کاری رو شروع کنم

در کل خیلی آشفتم نمیدونم باید چیکار کنم تا حداقل به یکم آرامش برسم!!!

لطفا یه جور راهنماییم کنین که بدونم باید چیکار کنم

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميتونم درك كنم چقدر اين موضوع باعث ازارتون شده
انچه گفتيد ميتونه ريشه در كمال گرايي شما داشته باشه
گاهي ما بدون توجه به شرايط ،توانايي ها و زماني كه در اختيار داريم برنامه ايي ميريزيم كه  انجام تمام ان مقدور نيست وقتي اين برنامه انجام نميشه باعث دلسردي و نااميدي ما ميشه و مدام برنامه ريختن و انجام ندادن و انباشه شدن تمام كارها باعث اضطراب و به نوعي سردرگمي ميشه كه نميدانيم از كجا شروع كنيم بهتره برنامه سبك تر بنويسيد و روزي حداقل يك يا دوكار انجام دهيد سعي كنيد زمان بگذاريد و كارهاي انباشه شده رو الويت بندي كنيد و سعي كنيد بر اساس اون ها شروع به برنامه ريزي كنيد .
كتاب غلبه بر كمال گرايي ترجمه دكتر كمالي انتشارات ارجمند و درمان اهمال كاري ترجمه دكتر اكبري انشارات ارجمند خيلي ميتونه بهتون كمك كنه .