ارامش جنین در بارداری و شغل پر استرس

من کارمندم و کارم خیلی پر استرسه و از طرفی خانمهای همکارم هر روز به بهانه ای دعوا راه می اندازن و من خیلی نگران ارامش جنین هستم . چه کار میتونم انجام بدم برای ارامش بچه. نگران ام روی بچه ام تاثیر بدی بذاره اینهمه استرس من

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت زن شغل کارمند بانک وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سعی کنید تا حد ممکن از استرس دوری کنید و خودتان و رفتارتان عامل ایجاد دعوا و استرس نباشید .