طلاق اجباری از طرف همسر

سلام میخواستم بپرسم با مردی که سر هر بحثی به زنش میگه  طلاقت میدم .من با کسی هستم یا میگه میخوام برم زندگی جدید تشکیل بدم یه بحث کوچیک میگه می رم  میگه من گوشی جدا دارم گوشیم می شکنه بهم میگه اسمت رو گوشیم ببینم خوردش میکنم و یا میگه ازت بدم میاد گذشته ها رو وسط می کشه خودش اوایل اعتیاد داشت من کمکش کردم ترک کرد الان هم میگه مهریتو میدم برو یا میگه مهریتو ببخش بچه ها رو میدم برو چی کنم نمیخوام طلاق بگیرم اما آنقدر گفته روانی شدم بعضی موقعها اصلا نمیتونم تحمل کنم تا من نرم سمتش یکبار هم نمیاد سمت من اصلا هیچ محبتی نمی کنه چی کنم دو تا هم بچه دارم یه پسر یه دختر ترو خدا جوابمو بدین ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزيزم
قبل از هرچيزي من يك سوال از شما دارم چرا نميخواهي جدا شوي چه عاملي باعث شده تا اين حد از طلاق فراري باشي
عزيزم حرف هاتون را خواندم و ميفهمم چقدر اذيت شدي چقدر از اينكه تلاش كردي و به چشم نيامده ناراحتي و حتي متوجه نگراني براي فرزندانتون شدم اما دوست عزيز تا كي ميخواي تحمل كني و به يك فرد حتي اگر همسر و شريك زندگي ات هست اجازه دهي اينطور به شما بي احترامي و بي محبتي كند
ايا حاضري بچه ها هم اين رفتارها و اين تنش ها را مدام ببينند
ايشون چه با فردي باشه چه بي جهت براي جلب توجه اين كارها را ميكند نشانه مشكل داشتن ايشون هست و قطعا نياز به درمان دارند اما شما ميتوني يك زندگي ارام براي خودت و فرزندانت بسازي زندگي كه جايي براي تحقير و رفتارهاي بيمارگونه نيست
حتما ضروريه كه جلسات مشاوره حضوري داشته باشيد .