ازدواج بدون عشق و اجبار خانواده

سلام .شخصی به خواستگاری من آمده که از نظر داشتن شغل خونه و ماشین وضعیتش خوبه ،اما بنده هیچ علاقه ای بهشون ندارم و اینکه یک سری رفتار هاش برای من جالب نیست مثل شوخی با همه یا مسخره کردن بقیه ،یکم هم کم حوصله هستن زود جوش میارند،ولی خانوادم چون این فرد فامیل هست به شدت اصرار دارن من باهاش ازدواج کنم و میگن که بعدا من پشیمون میشم ،با اینکه مدت زیادی میگذره من نتونستم اصلا علاقه مند بشم بهشون و همش می‌ترسم که فردی با این موقعیت نتونم پیدا کنم ،حالا بین دوراهی موندم و نمی‌دونم آیا قبول کنم یا خیر

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص روانشناسى بالينى و سلامت

با سلام
ممنونم از اعتماد شما
ازدواج فرایند پیچیده‌ای داره و فاکتورهای زیادی باید باشه تا شاید بتوان احتمال موفقیت یه ازدواج را داد
داشتن علاقه و یا حداقل یک حس خوب قطعا مهمه و جزو حداقل‌های شروع یه رابطه ی درازمدتی مثل ازدواج هست
این فاکتور در کنار فاکتورهای دیگه مثل سلامت نسبی روانی گ، شرایط مالی و فرهنگی، سلامت اخلاقی، وضعیت ظاهری و تیپ و قیافه و ... اهمیت پیدا میکند
 قبل از هر تصمیمی حتما مشاوره پیش از ازدواج بروید و حداقل شش ماه برای آشنایی با هم زمان صرف کنید
صحبت یک عمر زندگیه عجله نکنید
پاینده باشید
دکتر مریم امیدبیگی