ازدواج مجدد همسرم به اجبار پدرشوهرم

سلام

منو همسرم خیلی همو دوست داریم و من انتخاب خود ایشون بودم اما پدر شوهرم از اول مخالف ازدواج ما بودن .یکی دو ما منو همسرم قهر بودیم بخاطر شکستن پام ک خواهرشون شکستن ، الان اومدم سر زندگیم متوجه شدم پدر شوهرم همسر منو دوماد کرده همسرم دلش راضی نیست اما یخاطر از دست ندادن خانوادش انگار قبول کرده البته نا گفته نماند ما زاهدان زندگی میکنیم و ازدواج و طلاق اینا رو پدر شوهر میتونه تصمیم بگیره بنظرتون من یه دختر هشت ماهه دارم الان چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
اینکه‌شما دوماه باهنسرتان قهر بوده اید و خبری از ایشان نداشتید معقولانه نبوده است
همسر شما یک خانواده دارد که تشکیل شده از زن و بچه و اینکه بخاطر ترس از خانواده اش قبول کرده اند مجدد ازدواج کنند تصمیم اشتباهی است و میتوانستند مخالفت کنند
باهمسرتان صحبت کنید و بپرسید تصمیمشان چیست؟ آیا میخواهند زندگی دیگری شروع کنند؟ باید صحبتهای همسرتان را بشنوید و بعد تصمیم بگیرید که میخواهید بمانید یا بروید
بهتر است با یک مشاور حقوقی مشورت کنید