سلام.من نامزدم شکاکه خیلی بیش از حد تو کارام باید دخالت کنه و خیلی گیرهایی الکی بهم میده مثلا نذاشت نامزدی پسر داییم برم بخاطر پسرای مجرد اونجا بودن یا با دوستام نمیزاره برم بیرون و جاهایی شلوغ حتی نمیزاره از شبکه های اجتماعی استفاده کنم مثل روبیکا و اینستاگرام این موردا خیلی خیلی شدت داره و منو به شدت اذیت میکنه آیا به صلاحه ادامه این رابطه یا خیر؟ و بخاطر وابستگی که بهش دارم چجور با اتمام رابطه کنار بیام و حسرت و عذاب وجدان نداشته باشم و آیا ایشون پارانوئید داره و قابل درمان هست این بیماری یا خیر؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
قطعا ايشون نياز به درمان داره
وقتي در اين مرحله ايشون رفتارشون اينه قطعا ممكنه شديد تر هم بشه و بهتره هرچه زودتر بررسي و ريشه يابي بشه
ميدونم دلبستگي داريد و براتون سخته جدايي
اما اين رابطه خطرات زيادي داره و دليلي بر عذاب وجدان نيست .
بيماري هاي از اين قبيل كه با شك و بدبيني همراهه
درمان قطعي نداره تنها با مصرف دارو ميشه يكم كنترل كرد و اين در صورتي است كه فرد بپذيرد كه نياز به مصرف دارو داره خيلي مواقع اصلا قبول نميكنند كه مشكل دارند .