طلاق توافقی

سلام وقت بخیر .من وکالت نامه طلاق دارم از همسرم  همه مراحل رفتم الان دادخواست طلاق دادم بعدش باید چیکار کنم زودتر تموم بشه ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
بعد از ارجاع دادخواست به شعبه رسیدگی کننده و صورتجلسه توافقات حکم مربوطه صادر و در صورت قطعیت ، قابلیت اجرا و ثبت را خواهد داشت
نکته مهم آنکه با توجه به وکالتنامه طلاق مذکور ، حتماً بایستی از وکیل دادگستری کمک بگیرید .
لذا توصیه می شود موضوع را بصورت دقیق تر و حضوری با وکیل در میان بگذارید .
موفق باشید