کمبود اعتماد به نفس و شک به همسر

با عرض سلام و خسته نباشید.من ۲۸ سالمه و شوهرم ۳۵ مشکل من اینه که خیلی خیلی رو شوهرم و

رفتاراش حساسم اگه به یه خانوم حتی اگه از نزدیکانمون باشه کمترین توجهی بکنه ناراحت میشم دعوا میکنم مدام بهش فکر میکنم .با اینکه چهره واندام خوبی دارم مدام دنبال تایید ایشون هستم و هی ازش میپرسم من خوبم چهرم چطوره به نظرت.. اگه کوچکترین ایرادی ازم بگیره کل روزم خراب میشه حتی ممکنه چندین روز بهش فکر کنم مثلا دیروز بهم گفت لبات کوچیکه دیگه من تا شب جلو آینه بودم ومورد دیگه اینکه خیلی هم بهش شک بی مورد درباره خیانت دارم با اینکه تا حالا کوچکترین چیزی ازش ندیدم وآدم مورد اعتمادی هست.میترسم آخر این فکرای بد به واقعیت تبدیل بشه ..امیدوارم تونسته باشم منظورمو بگم وخیلی ممنون از شما

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
كامل متوجه منظورتون شدم
عزيزم اين زياد تاييد پذيرش و اين پرسيدن مداوم باعث خستگي طرف مقابل ميشه
اين افكار منفي باعث ميشه شما از لحظه حال دور بشيد
قطعا اين افكار براي اين دوره زندگي نيست و شما قبلا هم اين تاييد طلبي ها را داشته ايد از اعضاي خانواده يا ديگران و اين موضوع بايد بررسي بشه ريشه ها پيدا شود كه ناشي از چيست و از اين تاييد طلبي ها از كجا سرچشمه ميگيره
احتمال زياد شما طرحواره نقص و شرم داريد افرادي كه طرحواره نقص شرم فعالي دارند احساس ميكنند ديگران خود واقعي او را دوست ندارند به سرزنش و انتقاد حساس هستند دائم خود را با ديگران مقايسه ميكنند و حس ناامني دارند
كتاب زندگي خود را دوباره بيافرينيد جفري يانگ ترجمه دكتر حميد پور كمك ميكنه كه طرحواره هاتون را بهتر بشناسيد
جلسات مشاوره فردي حضوري خيلي براتون مفيد خواهد بود .