2777
2789
عنوان

صورت داغون

70 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من ۲۰ سالمه ولی صورتم واقعا داغون شده زرد شده یجوری لک داره جوش داره چیکار کنم خوب شم؟ کسی ژل آلوئه ورا استفاده کرده برای اینجور پوستا میشه راه حل بدین ممنون😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پوستم خوب بود خیلی کم جوش میزدم و ریز و زیرپوستی بود اصلا معلوم نبود اون موقع تا اینکه یه تعدادی از دوستام منو خیلی بد راهنمایی کردن... خلاصه گند خورد به پوستم الان شب و روز جلو آینه هی نگاه میکنم به این جوشای قرمز و حسرت میخورم خلاصه به حرف هر کسی نمیشه اعتماد کرد

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ :)
منم پوستم خوب بود خیلی کم جوش میزدم و ریز و زیرپوستی بود اصلا معلوم نبود اون موقع تا اینکه یه تعدادی ...

دقیقااااا انقدر پوستم صاف بود اگه بعضی وقتا جوش میزدم اونم کم یه لک افتاد رو گونم رفتم کاری واسه اون کرده باشم الان گند خورده به پوست صافم همش شده جوش ریز زیر پوستی😭

[QUOTE=266594621]منم پوستم خوب بود خیلی کم جوش میزدم و ریز و زیرپوستی بود اصلا معلوم نبود اون موقع ت ...

چرا خیلی کارا انجام دادم الان یه کم بهتر شده ولی بازم هستن یه روز خوبه یه روز انگار هیچ کاری نکردم دیگه بیخیالش شدم فعلا ... شاید باورت نشه ولی حتی بدون آرایشم میرم بیرون دیگه هیچی برام مهم نیست حرفای مردم و نظراتشون منظورمه.. ولی تصمیم دارم یه مدت بگذره بعد برم لیزر انجام بدم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ :)