2789
عنوان

تب شدید کودک

549 بازدید | 26 پست

سلام توروخدا کمک کنید

بچم ۴ سالشه یک هفته پیش دوشب مدام تب کرد تا ۳۹ ۴۰ بردم دکتر گف گوشش عفونت داره قرص شربت دادداوردم دادم خوب شد الان از پنجشنبه شب تب داره تا ۳۹ میره س چهار ساعت همونجور میمونه اصلا پایین نمیاد توروخدا بگین چکار کنم فردا ببرم متخصص براش آزمایش بنویسه یا ببرم بیمارستان بستری شه موندم 

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببر بستری کن.پسر منم همینطور بود بستری کردم .بعد از مرخص شدن از بیمارستان فرمنین دو تا شیشه خورد الان خوب شده

زود به دادش برس خدای نکرده پرده گوشش پاره نشه

واینکه تبش رو حتما کنترل کن تشنج نکنه خدای نکرده

ببر متخصص فردا . اصلا بیمارستان توصیه نمیکنم مریضیها و ویروسهای دیگه بچه رو درگیر میکنه.

کوتاهی نکن حتما ببر متخصص عفونت اطفال.

دوماه پیش دخترمنم همین بود تا یه ماه هر دکتری بردم ولی جواب نداد. یکسره تب داشت. متخصص عفونت اطفال بردم با یه نسخه درمان شد

ببر متخصص فردا . اصلا بیمارستان توصیه نمیکنم مریضیها و ویروسهای دیگه بچه رو درگیر میکنه. کوتاهی نکن ...

شهر ما متخصص عفونت نداره فقط کودک هس

میدم پایین نمیاد

احتمالا از همین ویروسیاس هم استامینوفن بده هم ایبو پروفن با دیلوفناکم پایین نمیا؟؟؟اگه پایین نیومد ببر دکتر آمپول میزنه یا سرم میزنه بهش دختر منم چند باری ویروسی گرفته روز اول تبش اصلا پایین نمیومد از روز دوم بهتر شده یکم خیلی مواظب باش تب این ویروسیا زیاده 

احتمالا از همین ویروسیاس هم استامینوفن بده هم ایبو پروفن با دیلوفناکم پایین نمیا؟؟؟اگه پایین نیومد ب ...

ساعت ۱۱ استا دادم ۸ اینا پروفن الان تبش ۳۸ چکار کنم دوباره استا بدم یا شیاف دیکلو؟

ساعت ۱۱ استا دادم ۸ اینا پروفن الان تبش ۳۸ چکار کنم دوباره استا بدم یا شیاف دیکلو؟

دکتر به من گفته بود هر ۶ ساعت پروفن هر ۴ ساعت استامینوفن اگه قطع نشد دیکلوفناک همین که تا ۳۸ پایین اومده خوبه باز پاشویه هم حتما بکن تو آب سرکه وگلاب بریز خیلی خوبه آب پیازم خیلی خوبه بگیری به پاهاش بمالی راستی حتما دارو هاشو متناسب با وزن بچه ات بده تا اثر کنه من یه بار دخترم اصلا تبش پایین نمیومدیه دکتر دیگه بردیم گف باید بیشتر میدادین براهمین اثر نکرده بچه ات چند کیلو هس؟چقد میدی شربتاشو؟

دکتر به من گفته بود هر ۶ ساعت پروفن هر ۴ ساعت استامینوفن اگه قطع نشد دیکلوفناک همین که تا ۳۸ پایین ا ...

ب منم‌گفته ۴ ساعت استا ۶ پروفن ۱۸ کیلوعه ۶ سی‌سی استا ۴ تا پروفن

دکتر به من گفته بود هر ۶ ساعت پروفن هر ۴ ساعت استامینوفن اگه قطع نشد دیکلوفناک همین که تا ۳۸ پایین ا ...

سرکه و گلاب قاطی کنم؟

ب منم‌گفته ۴ ساعت استا ۶ پروفن ۱۸ کیلوعه ۶ سی‌سی استا ۴ تا پروفن

خوب ببین کمه دیگه دخترمنم دقیقا ۱۸ کبلو هس دکتر قبلیش گفته بود ۷ سی سی استا ۷ سی سی پروفن ولی تبش قطع نمیشد بردیم یه دکتر خوب اون گف کمه باید ۱۰ سی سی استامینوفن بدین ۵ سی سی پروفن

خوب ببین کمه دیگه دخترمنم دقیقا ۱۸ کبلو هس دکتر قبلیش گفته بود ۷ سی سی استا ۷ سی سی پروفن ولی تبش قط ...

واقعا ؟

الان دوساعت مونده برا استا شیاف میتونم بزنم

ب بچه من پروفن زیاد اثر نمیکنه استا انگاری خوبه