2789
عنوان

تب شدید کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 26 پست
آره تو آب سرکه سیب وگلاب بریز پاشویه کن خیلی خوبه موقع پاشویه زیر بغل وروناشم آب بزن وپشت گردنش ولی ...

پاهاش سرد میشه بدنش گرم دست هاش هم سرده

‏من‌ گفته بودم که اذیتم نکن، من زخمی اومده بودم پیشت.....)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ؟ الان دوساعت مونده برا استا شیاف میتونم بزنم ب بچه من پروفن زیاد اثر نمیکنه استا انگاری خوب ...

آره اینجوری بده ببین قطع میشه یا نه من حتی بروشور استامینوفنم خوندم ما پاراکید گرفته بودم دقیقا نوشته بود برا ۱۸ کیلو رو که ۱۰ سی سی نیازه به خدا ماهم اسیر بودیم دوتا شبونه بردیم درمونگاه شبانه روزی چون تبش قطع نمیشد که اونام باز اندازشو اشتباه نوشتن صبح بردیم دکتر دیگه گف کم دادین

واقعا ؟ الان دوساعت مونده برا استا شیاف میتونم بزنم ب بچه من پروفن زیاد اثر نمیکنه استا انگاری خوب ...

نمیدونم عزیزم اگه تبش زیاده بزار اگه نه بزار تا وقت شربتش بشه بازم خودت میدونی من خودم از تب بچه میترسم که خدایی نکرده تشنج نکنه باز تبشو بگیر ببین پایین اومده یا نه

آره اینجوری بده ببین قطع میشه یا نه من حتی بروشور استامینوفنم خوندم ما پاراکید گرفته بودم دقیقا نوشت ...

الان تبش گرفتم ۳۹ بود دیگ شیاف دیکلوفناک زدم

نمیدونم عزیزم اگه تبش زیاده بزار اگه نه بزار تا وقت شربتش بشه بازم خودت میدونی من خودم از تب بچه میت ...

سابقه تشنج داره خیلی میترسم دوشبه نخوابیدم خیلی سخته میترسم فقط دوباره اون لحظه تکرار شه

الان تبش گرفتم ۳۹ بود دیگ شیاف دیکلوفناک زدم

خوب کاری کردی ولی استامینوفن یادت باشه ۱۰ بدی خودشم پاراکید بخر اونا خوبن نگاه کنی تو بروشورشم زده ۱۰ کمتر بدی اثر نداره دختر خودمم تب داره بیدارم 

خوب کاری کردی ولی استامینوفن یادت باشه ۱۰ بدی خودشم پاراکید بخر اونا خوبن نگاه کنی تو بروشورشم زده ۱ ...

پاراکید نی استا ساده تو شیشه هست فردا میخرم براش باشه گلم مرسی