2777
2789
عنوان

بچم بابا نداره😔😔🥺🥺🖤🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2508 بازدید | 82 پست
عزیزم خداش که هست ، حتما هواشو داره و براش یه چیزهایی در نظر گرفته

و حتما همینطوره  استارتر من خیلی چیزا بخاطر نداشتن پدر ندارم از لحاظ مالی ولی از لحاظ زندگی خوب و ارام و معنوی واقعا خدا یار بوده همیشه من هرهفته میتونم بگم معجزه های عینی رو تو زندگیم میبینم  درضمن حتی اگر مذهبی نیستی ب بچت یاد بده ک حضرت علی پدر یتیمان چون واقعا هست و من تجربه کردم و در طول یک ساعت برام نشانه فرستاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم..شما هم تو بچگی پدرتو از دست دادی؟میشه برام از حسات بگی از اینکه چه فکرایی میکردی و...

یبار که مطمئن شدم مادرم دیگه برنمیگرده حرفهای خانمای فامیل یادم اومد گفتن دیگه باید مادر اون خونه تو باشی دیگه به دیدن مادرت نیا و سعی کن کارای خونه رو اداره کنی 

اومدم خونه گریه کرده بودم توی خونه به کسی حرفامو نمیگفتم برادرم میگف چشمات قرمزه گفتم پنیر محلی رو شستم دستم شور بود زدم به چشمام 

منم توی ۴ سالگی پدرم از دست دادم به ادامه زندگی برس نمیتونید غصه نخورید ماهنوز غم داریم اما چاره ای ...

روحیاتت چجوری بود؟بخاطر پدر نداشتن افسرده نشدی؟چکار کنم بچه ضعیف نشه بخاطر این موضوع... من باخانواده همسرم رابطه خوبی داره ..دخترم عمو نداره متاسفانه اما پدربزرگش بشدت هواشو داره و قراره کنار خونه اونا زندگی کنیم اما پدر و مادر خودمم هستن که خیلی هوامونو دارن ولی هب هیچکس برام شوهرم نمیشه😔😔🖤🖤

الهی بمیرم برای دختر تو و دختر خودم😔😔🖤🖤 الان بچه هارو میبینه بابا دارن چیزی نمیگه؟افسرده نشده؟ت ...

اخه دختر من باباش رو ندیده بود ۵ یا ۶ ماهه حامله فودم که مرد نه اصلا افسرده نیست فقط یه مقدار ساکت و خجالتی من ازدواج کردم دوباره دخترم پیش مامان یابامن خدادحفطشون کنه خیلی خوب بزرگش میکنن دعا کن خدا سایه بابا مامانم رو همیشه بالای سر دخترم نگه داره چون طفلکی بابا نداره حداقل اونا عمرشون طولانی باشه بزرگش کنن

عزیزم الهی که همیشه خوشبخت باشی..با دل پاکت برا دختر منم دعا کن که بتونم خوب بزرگش کنم و خوشبخت باشه ...

قربونت برم قابل باشم دعا میکنم به حق سه ساله امام حسین بچه ت زندگی خوبی داشته باشه و جلو دوست و دشمن سربلند و عاقبت بخیر باشه

اخه دختر من باباش رو ندیده بود ۵ یا ۶ ماهه حامله فودم که مرد نه اصلا افسرده نیست فقط یه مقدار ساکت و ...

الهی خدا هم خودتو هم پدر مادرتو برای دخترت حفظ کنه عزیزم🖤🖤ناراحت نیست از اینکه پیشت نیست؟چرا نمیبریش پیش خودت عزیزم

روحیاتت چجوری بود؟بخاطر پدر نداشتن افسرده نشدی؟چکار کنم بچه ضعیف نشه بخاطر این موضوع... من باخانواده ...

همینطوره برای شما خب ما چون مادر فعالی داشتیم و از لحاظ مالی مدیر خوبی بود و دچارکمبود های این شکلی نمیشدیم زیاد تفاوتی با بچه های دیگه حس نمیکردیم  البته ک مامان من کاملن انرژیش صرف منو خواهرم میکرد و کلن این مدلی 

ولی شما حتی شرایطط بهترهم هست خدا پدرشوهرتم حفظ کنه  

ببین بعد از اون دوران من ی دوران وسواس گرفتم همون دوران چون زمینه وسواس هم خانوادگی داشتیم الانم ب مشکلای جدی بخورم وسواسم برمیگرده و سریع  میرم تو کار کنترلش 

نگران نباش فقط زیاد نگید عه چون پدر نداره باید فلان کار درحقش مردم یا فامیل یا دوستاش یا ...بکنن چون توقع بچت از ادما میره بالا و وقتی تامین نشه ضربه میخوره  دخترشمام ی ادم عادی  ک جزاینه شما مراقبت های زیادی ازش  میکنی کسی وظیفه ای درقبالش نداره ببخشید اینجور میگم چون خواهرم مدتها از ما دور شد بخاطر همین موضوع از همون ابتدا مادربزرگ مادریم شروکرد با مامانم افتادن توجنگ ک این یچه یتیم تواین کارو کردی و این کارو کردی .. و واقعا خواهرم دچار اشکالاتی توی سن بلوغ شد و دردسر کشید و اذیت شد