2777
2789
عنوان

بچم بابا نداره😔😔🥺🥺🖤🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2508 بازدید | 82 پست
فدات بشم غصه نخور زن ها خیلی قوی تر از مردا ها هستن به گذر زمان همه چی روبه راه میشه به خاطر بچه قوی ...

ممنون عزیزم توکل به خدا... اگر دلتنگی بذاره که قوی باشم 😔😔

الهی خدا هم خودتو هم پدر مادرتو برای دخترت حفظ کنه عزیزم🖤🖤ناراحت نیست از اینکه پیشت نیست؟چرا نمیبر ...

نه از بچگی به مامان و بابام و خواهرام عادت کرده میارمش پیش خودم گریه میکنه بهمون مامان بابام رو میکنه تو بچت چند سالشه چرا شوهرت فوت کرده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه از بچگی به مامان و بابام و خواهرام عادت کرده میارمش پیش خودم گریه میکنه بهمون مامان بابام رو میکن ...

خداحفظش کنه عزیزم🖤.بچم سه سالشه...

شوهرم ایست قلبی کرد😔🖤

🖤🖤🖤😔😔😔

سعی کن گلم جلوی بچه چجوری بگم نارحتی ها رو نیاری بروت 

منظورم و واضح میگم برعکس طبیعت نامرد عمل کنی تا بچه ت روی خودش یه انگ پدر نداشتن و محرومیت نزنه

بستگی به آستانه تحمل شخصی بچه هم داره اما قوی ظاهر شدن شما تی رفتار ظاهری و یه مقدار نشاطی که داشته باشین گرچه خیی سخته اون ناخود آگاه قوی تری خواهد داشت و به شما دوباره این رو انتقال میده

عموم جوون فوت کرد زن عموم خیلی افسرده رفتار کرد الان دختر عموم عقد کرده اما خوشحال نیس و همین افسردگی رو به همسرش ناخودآگاه انتقال میده 

در حالی که زن عموم میتونس کمتر جلو چشم اونها گریه کنه یا واکنش های بی‌تفاوت و مفید بروز بده یه جور شکرگذارتر رفتار کنه نه ناسپاس و ضعیف

یه دوستی داشتم دو تا دختر شیر به شیر داشت همسرش فوت شد اما این خانم برعکس بالاجبار هم شده واکنش های ناسپاسی نشون نداد و باکمال میل حمایت پدر و مادرش رو قبول کرد بچه ها شاد و نرمال بار اومدن خانمه مذهبی تر شد و دائما به مراسم می‌برد بچه ها رو

و اینکه اگر آدم منفی دورتون هست نزاری که حرکتی کنه باعث افسردگیش بشه محیط های مثبت براش خوبه تا تضعیف نشه و بت عزت نفس بزرگ بشه 

سعی کن گلم جلوی بچه چجوری بگم نارحتی ها رو نیاری بروت  منظورم و واضح میگم برعکس طبیعت نامرد عم ...

چشم عزیزم تمام سعیمو میکنم به حرفات عمل کنم...خیلی ممنونم بابت حرفات🖤🖤🖤