2777
2789

به اندازه قشنگیاش دهن دانشجو هم صاف میشه.‌ مخصوصا ترمای آخرو کتابای قطورش که خط به خط باید پارافریز بشه به همون انگلیسی تا کلا بفهمی چی میگه.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخوندم ولی تازه رفتم کلاس زبان بزرگسالان خیلی خوبع

موفق باشی عزیزم😍❤️

من همه مدرکامو گرفتم، کلاس زبان همیشه جو فوق‌العاده ای داشته، ولی انصافا دانشگاه، مخصوصا گرایش ادبیات یه دنیای دیگه است

من شبا تا رمان های کلاسیک زبون اصلی نخونم خوابم نمی‌بره، دیگه معتادش شدم، اصلا نمیتونم تصور کنم دانشگاه یه چیز دیگه بخونم، خداکنه قبول شم

به اندازه قشنگیاش دهن دانشجو هم صاف میشه.‌ مخصوصا ترمای آخرو کتابای قطورش که خط به خط باید پارافریز ...

آره شنیدم آخراش دیگه توان برای دانشجو ها نمیمونه😂

به اندازه قشنگیاش دهن دانشجو هم صاف میشه.‌ مخصوصا ترمای آخرو کتابای قطورش که خط به خط باید پارافریز ...

پارافریز چیه؟

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

ارشد ادبیات انگلیسی دارم ٫ جز کتاب نورتون ٫ اواشناسی و زبان فرانسه بقیه خوب بودن.

برای دو زبانه کردن بچه چکار کنیم؟

خودتون ب بچتون زبان چطور یاد  میدین؟

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

پارافریز چیه؟

به بیان ساده تر گفتن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

وای من نورتون رو خیلی دوست دارم😍 میشه اسم چند تا کتابا رو بهم بگین؟ 

نورتون چیه😁

آره شنیدم آخراش دیگه توان برای دانشجو ها نمیمونه😂

من نورتون رو گذاشته بودم تو خرازی بغل دانشگاه که هی نبرم بیارم. مچ درد گرفته بودم😐🤣

به بیان ساده تر گفتن

مرسی عزیزم.  برای دو زبان شدن بچه. چکار کنم؟

الان شماها.  شغلتون. در رابطه با. رشتتون هست؟

میتونید آموزشگاه زبان بزنید؟