2777
2789

با چ بودجه ای ؟
باید بگردی
برند اسپرت هست اقایان و خانم ها بعداز سه راه عاشوری به سمت فرودگاه
مرکز شهر هست بازم
ولی خب واقعن بودجه مهمه چون الان سر جاده برج هم کتونی اسپرت ی مردیه میفروشه 85 تومن ک برگ برای کسی نزاشته 😂 ی جایی مثل برند اسپرت هم ک کمترینش 1 تومنه

با چ بودجه ای ؟ باید بگردی برند اسپرت هست اقایان و خانم ها بعداز سه راه عاشوری به سمت فرودگاه مرکز ...

ممنون

پاساژای معروفش کدوم خیابونهدقیقا؟ بودجه معمولی تا ۶۰۰ 🥴

مایجا رفتیم بعد خیابون ساحلی یه بازار قدیمی بود تنوع نداشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون پاساژای معروفش کدوم خیابونهدقیقا؟ بودجه معمولی تا ۶۰۰ 🥴 مایجا رفتیم بعد خیابون ساحلی یه باز ...

ببین سوار ماشین شدی چ ماشین خودتون چ تاکسی بهش بگید پمپ بنزین تو شهری

یا نمیدونم خیابان معلم خب

شما وقتی وارد خیابان معلم میشید ( پمپ بنزین تو شهری هم بگید حله ) اول خیابون پمپ بنزینه اونو رد کنید بعدش دوتا مدرسه شاهد هست اونارو هم رد کنید بعدش میرسید ب مدرسه سعادت ... رو به روی سعادت پاساژ ها شروع میشه یه  4 تا پاساژ پشت سر هم هستن ک میتونید جنستون رو پیدا کنید احتمالن

اگه جا پارک نبود میتونید سمت مدرسه شاهد یا نمیدونم همون بعداز سعادت ی جایی رو پیدا کنید ولی به عنوان نشونی رو به روی مدرسه سعادت ی تابلو بزرگ هست نوشته تالار پارچه اونجا پاساژ ها شروع میشه

ممنون پاساژای معروفش کدوم خیابونهدقیقا؟ بودجه معمولی تا ۶۰۰ 🥴 مایجا رفتیم بعد خیابون ساحلی یه باز ...

تا 600 کافیه چیز خوبی گیرت میاد من خودم اسپرت خریدم 450 ک ی کفش ساده و شیکی هم هست و من از مرکز شهر گرفتم یعنی همین مغازه های سمت شیشم بهمن