2777
2789

با چ بودجه ای ؟
باید بگردی
برند اسپرت هست اقایان و خانم ها بعداز سه راه عاشوری به سمت فرودگاه
مرکز شهر هست بازم
ولی خب واقعن بودجه مهمه چون الان سر جاده برج هم کتونی اسپرت ی مردیه میفروشه 85 تومن ک برگ برای کسی نزاشته 😂 ی جایی مثل برند اسپرت هم ک کمترینش 1 تومنه

با چ بودجه ای ؟ باید بگردی برند اسپرت هست اقایان و خانم ها بعداز سه راه عاشوری به سمت فرودگاه مرکز ...

ممنون

پاساژای معروفش کدوم خیابونهدقیقا؟ بودجه معمولی تا ۶۰۰ 🥴

مایجا رفتیم بعد خیابون ساحلی یه بازار قدیمی بود تنوع نداشت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون پاساژای معروفش کدوم خیابونهدقیقا؟ بودجه معمولی تا ۶۰۰ 🥴 مایجا رفتیم بعد خیابون ساحلی یه باز ...

ببین سوار ماشین شدی چ ماشین خودتون چ تاکسی بهش بگید پمپ بنزین تو شهری

یا نمیدونم خیابان معلم خب

شما وقتی وارد خیابان معلم میشید ( پمپ بنزین تو شهری هم بگید حله ) اول خیابون پمپ بنزینه اونو رد کنید بعدش دوتا مدرسه شاهد هست اونارو هم رد کنید بعدش میرسید ب مدرسه سعادت ... رو به روی سعادت پاساژ ها شروع میشه یه  4 تا پاساژ پشت سر هم هستن ک میتونید جنستون رو پیدا کنید احتمالن

اگه جا پارک نبود میتونید سمت مدرسه شاهد یا نمیدونم همون بعداز سعادت ی جایی رو پیدا کنید ولی به عنوان نشونی رو به روی مدرسه سعادت ی تابلو بزرگ هست نوشته تالار پارچه اونجا پاساژ ها شروع میشه

ممنون پاساژای معروفش کدوم خیابونهدقیقا؟ بودجه معمولی تا ۶۰۰ 🥴 مایجا رفتیم بعد خیابون ساحلی یه باز ...

تا 600 کافیه چیز خوبی گیرت میاد من خودم اسپرت خریدم 450 ک ی کفش ساده و شیکی هم هست و من از مرکز شهر گرفتم یعنی همین مغازه های سمت شیشم بهمن