2789
عنوان

زنیکه بخیل😒

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 34 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ببین چیکار کردی ک انقد سوارت شدن  ینی چی میگیرن  بگو نمیدم  عقل نداری؟

🥺😔هرچی گفتن انجام دادم هرکاری کردم ی تشکر نکردن باهام بحث کردن لال موندم بایدم عقل نداشته باشم ادم بی عقل پس ب کی میگن

خوشبخت بشی عزیزم🥺

مرسی عزیزم شما هم خوشبخت باشید گل من 

❤تو از اول گفتی بیا مثل دوتا رفیق کنار هم باشیم.( واز اون روز تو شدی تمام وجودم رفیق)(همسرم جانم) 😘❤ 
🥺😔هرچی گفتن انجام دادم هرکاری کردم ی تشکر نکردن باهام بحث کردن لال موندم بایدم عقل نداشته باشم ادم ...

تقصیر خودته دیگه 

یا اخلاقتو عوض کن 

یا واقعن یه فکری برا ادامه زندگیت بکن

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
بخاطر شوهر چیشد انقدر بی عرضه شدی؟؟؟نفهمیدم منظورتو چی میگی؟پاگشا چ ربطی ب شوهرداشت

بخاطر شوهر کردن،نگه داشتن شوهر،عزیز شون پیش خانواده ک ب چشم شوهر بیای.اینهمه بخاطر شوهر نیست و یخاطر خودشیرینی پیش شوهر نیست ک انقد ب خانوادش باج میدی؟زبون نداری؟چی در تو دیدن ک میان میگن پولات بده و تو میدی؟؟

میخوان کادو بدن بهت پولای خودتو میگیرن.عقلت نمیکشه ک بگی خب چرا شما با پول خودم کادو بخرید؟خودم میرم با پولم میخرم.نمیبینی نصف میکنن بین خودشون یعنی کوفتم برات نمیخرن و خرج میکنن؟

من برا زنایی ک مثل شما هستن خیلی متاسفم

🥺🥺🥺🥺اگه گفتن بده چی بگم خببب

بگو رفتم بازار خرج شد ،

بوت نداشتم مثلا بوت خریدم ،موهام درست کردم رفتم دکتر پوست 

ساده نباش ،بگو پوله کم بود دیگه خرج شد

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
گمونم یا شیرین عقله یا ک خیلی کتکش زدن ترسیده ازشون یا نمیدونه برا خودشیرینی چیکار کنه پول میده بهشو ...

وای خدا خیلی سادست😭

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
🥺مادرشوهرم میگه جمع کن بده ببرم برای النگو چی کنم اونو

بگو خودم جمع میکنم  زبون نداری مگه 😐

بگو بقیه پولامم بدین یه مقدار جمع شده برم بخرم

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
گمونم یا شیرین عقله یا ک خیلی کتکش زدن ترسیده ازشون یا نمیدونه برا خودشیرینی چیکار کنه پول میده بهشو ...

شیرین عقل تویی ک نمیفهمی چی میگم کتکم خکردم چون مقصر خودم بودم بددهنی کردم شما برگ کدوم درختی ک دخالت میکنی تورو سننه قربونم بری؟

بخاطر شوهر کردن،نگه داشتن شوهر،عزیز شون پیش خانواده ک ب چشم شوهر بیای.اینهمه بخاطر شوهر نیست و یخاطر ...

منم برای تومتاسفم ک وقتی نمیدونی توزندگیم چخبره الکی دخالت میکنی تا باکفشای من راه نرفتی قضاوتم نکن ک حق الناس منتظرته 

ساده هستم ولی اون چیزایی ک اونم زنیکه بی ادب گفت دقیقا همش خودشه شیرین عقل اونه ک پریده تو تاپیک من ...

بخاطر خودت میگه 

شاید یه تلنگری  بشه برات  بخودت بیا دختر 

مگه نمیگی ازدواج کردی  دیگع مادرشوهرت وظیفه ندارع برات کادو بخره 

لطفن بخودت بیا