2789
عنوان

زنیکه بخیل😒

576 بازدید | 34 پست

سه هفته پیش عروسیمون بود حالا همه دارن پاگشایی دعوتمون میکنن احالا امشب اومدیم خونه عموی شوهرم بهم ۲۰۰ داد مادرشوهرمو خواهرشوهرم نصف کردن برداشتن برای خودشون

برای عروسیم دوتا النگو خریدن گفتن پول جشن عقدتو بده تا برات النگو بیاریم گفتم باش حالا ک طلا قیمتش داره میره بالا میگه پول پاگشاهاتو جنع کن بدیم الباقی طلا خیلی بدهی داریم ۱۹ تومن باید بدیم پول النگو جگع کن بده ب ما.ما ببریم برای پول النگو

خب چرااینجور میکنن شاید منم پول لازم دارم همس از دستم میگیرن🥺نامزدم ک بودیم پاگشا دعوتم میکردن مادرشوهرم ازم میگرفت میگفت بعدامیدم بهت دیگ نداد🥺منم پول دستم میشه این بیشورا همه چیو میکنن از دستم چیکارکنم ک نگیرن ازم چی کنم ک با زبون بگم نمیدم یا ی حرف دیگ....؟!

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

روز جشن گفت فقط پول جشن عقدو بدی ما دیگ چیزی نمیخایم حالا دارن میگن پاگشا هارو هم بده🥺🥺

بخان مگه خلی میدی ؟؟؟؟؟؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
چقد بدبختی.تاپیکت خوندم حالم بهم خورد بخاطر شوهر چی شد تا انقد بی عرضه شدی؟؟ کاش بربخوره حرفام بهت ...

بخاطر شوهر چیشد انقدر بی عرضه شدی؟؟؟نفهمیدم منظورتو چی میگی؟پاگشا چ ربطی ب شوهرداشت

ب مادرشوهرمم ندم شوهرم از دستم میگیره میگه بدهی دارم بده بعدا هروقت پول خواستی خودم بهت میدم

😭😭😭😭نکن سریع برو خرج کن لباس بخر 

بزار بانک ،بده مامانت ،بخدا هر کاری کنی ،میارزه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
چقد بدبختی.تاپیکت خوندم حالم بهم خورد بخاطر شوهر چی شد تا انقد بی عرضه شدی؟؟ کاش بربخوره حرفام بهت ...

دشمنام بدبخته چرا من باید بدبخت باشم میفهمی چی داری میگی؟

خدایا یه نعمت خیلی بزرگ بهم داد اونم خانواده شوهرمو که منو مسل بچشون  دویت دارن مادر شوهرم اب بدون من نمیخوره.  من شاغلم نمیزاره دست به سیاه وسفید بزنم کلا کارای خونم با اشپزی با خودشه اگر منو وشوهرم یه دعوا کوچولو هم کنیم طرف منه  عروس جدید نیستم 1 سال عقد بودیم و7 ماه عروسی کردیم خداراشکر بابت این نعمتش

❤تو از اول گفتی بیا مثل دوتا رفیق کنار هم باشیم.( واز اون روز تو شدی تمام وجودم رفیق)(همسرم جانم) 😘❤ 
میگیرن ازم مگه من راضیم بدم؟

ببین چیکار کردی ک انقد سوارت شدن 

ینی چی میگیرن 

بگو نمیدم 

عقل نداری؟

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده