2777
2789
عنوان

کسایی که پاشون گچ گرفتن میشه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3687 بازدید | 61 پست
انشالله ازت بلا دورباشه🤲 من دوشنبه میرم عکس میگیرم ببرم دکتر ببینه برام بازش کنه اگه جوش خوردهه با ...

سلامت باشی 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
پس من میتونم بعد باز کردن یک هفته بعدش برم سرکار  مرسی گلم امیدوارم کردی خدا دلت شاد کنه 🤲 ...

بله عزیزم چرا که نتونی ...انشالله هرچی زودتر دوباره بدو بدو میکنی

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه برو دکتر عکس بگیر اشتباه من نکن  اول رفتم شکسته بند بعد دکتر درمانم طولانی شدش  اگ ...

چن روزه اینطوری شدم الان بهترم میتونم راه برم و فشار رو پام بیارم 

سه چهار روز اول اصلا نمی تونستم راه برم

ان شاالله شما هم خوب میشید

چنین نماند چنان نیز هم نخواهد ماند
روی مچ پام تازه کلی همه انگشتام خونریزی زیر پوستی داده بود.

من امروز رفتم دکتر گفتن یک جاش پر نشدهه و جوش نخوردهه ۶ هفته شدهه گفتن بک ماه دیگه تو گچ باشه هی خداااااا

منم اومدم سایت بعد مدتها ☺☺
خودت برو عکس بگیر

عزیزم من رفتم عکس گرفتم گفتن هنوز جوش نخوردهه باید تو گچ بمونه بازم 🥺گفت اگه دارو میخوردی تو این فاصله خوب میشیدی الان هنوز جوش نخوردهه خیلی ناراحتم ۴۵ روزهه تو گچه پام

عزیزم من رفتم عکس گرفتم گفتن هنوز جوش نخوردهه باید تو گچ بمونه بازم 🥺گفت اگه دارو میخوردی تو این فا ...

من این بار دومم بود

بیشتر از ۶۰ روز شد

تازه رفتم گچو باز کرد روشو برداشت تبدیل به آتل کرد دو هفته هم تو آتل بود

شبر و سنجد آسیاب شده

پاچه گوسفندی

و قرص کلسیم منیزیم زینک بخور

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
من این بار دومم بود بیشتر از ۶۰ روز شد تازه رفتم گچو باز کرد روشو برداشت تبدیل به آتل کرد دو هفته ...

یعنی ۷۵ روز؟

از فردا دوبارهه شیر و سنجد میخورم تو رو خدا اثر دارهه؟

مامانم پاچه درست نمیکنه واسم دیگه میگه حروم میشه گوشتاش نمیخوری 🥺

من این بار دومم بود بیشتر از ۶۰ روز شد تازه رفتم گچو باز کرد روشو برداشت تبدیل به آتل کرد دو هفته ...

یعنی دوبار پات شکسته خانمی؟.

همون پای شکسته دوبار شکسته؟

کجاش شکسته بود عزیزم؟.

الان یک دکتر گفته یکماه دیگه تو گچ باشه یک دکتر گفته ۱۵ روز دیگه نمیدونم کی راست میگه

عزیز شما روی پای گچی راه میرفتین ؟ یا با عصا فقط میرفتین ؟.

من یادم شد از دکتر بپرسم راه برم یا نه

عزیز شما روی پای گچی راه میرفتین ؟ یا با عصا فقط میرفتین ؟. من یادم شد از دکتر بپرسم راه برم یا نه

روش راه بری جوش نمیخوره

بهد ده سال دومین بار بود

پایینتر همون استخون از دوجا اینبار

پاچه درست کردنش کاری نداره پیاز داغ پاچه رو اضافه میکنی و آب تو زودپز دوساعت بپزه

هر پاچه رو من ۵ تومن میخرم ۴ تا هربار میخورم

هم ارزونه هم مقوی

روش راه بری جوش نمیخوره بهد ده سال دومین بار بود پایینتر همون استخون از دوجا اینبار پاچه درست کرد ...

۵ تومن 🥺من پرسیدم امروز گفتش ۴۰ تومن

حالا میگم مامانم بره بخرهه فردا 

روش راه بری جوش نمیخوره بهد ده سال دومین بار بود پایینتر همون استخون از دوجا اینبار پاچه درست کرد ...

انشالله هیچ وقت مریضی نیاد سراغت🥺🤲

۵ تومن 🥺من پرسیدم امروز گفتش ۴۰ تومن حالا میگم مامانم بره بخرهه فردا 

۴۰ تومن یه ذره استخون

پاچه اصلا گوشت نداره

۴۰ تومن یه ذره استخون پاچه اصلا گوشت نداره

ارهه خدایش 

هنوز ماه پیش دونه پنجاه خریدم از امامت ۲۰مشهد.

گفت پاچه گوسفند نرینه هست .نمیدونم چیه باز.

دکتر بهت گفته بود روش راه نری جوش نمیخورهه؟