انشالله ازت بلا دورباشه🤲 من دوشنبه میرم عکس میگیرم ببرم دکتر ببینه برام بازش کنه اگه جوش خوردهه با ...
سلامت باشی
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
عزیزم من رفتم عکس گرفتم گفتن هنوز جوش نخوردهه باید تو گچ بمونه بازم 🥺گفت اگه دارو میخوردی تو این فاصله خوب میشیدی الان هنوز جوش نخوردهه خیلی ناراحتم ۴۵ روزهه تو گچه پام
عزیزم من رفتم عکس گرفتم گفتن هنوز جوش نخوردهه باید تو گچ بمونه بازم 🥺گفت اگه دارو میخوردی تو این فا ...
من این بار دومم بود
بیشتر از ۶۰ روز شد
تازه رفتم گچو باز کرد روشو برداشت تبدیل به آتل کرد دو هفته هم تو آتل بود
شبر و سنجد آسیاب شده
پاچه گوسفندی
و قرص کلسیم منیزیم زینک بخور
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
عزیز شما روی پای گچی راه میرفتین ؟ یا با عصا فقط میرفتین ؟. من یادم شد از دکتر بپرسم راه برم یا نه
روش راه بری جوش نمیخوره
بهد ده سال دومین بار بود
پایینتر همون استخون از دوجا اینبار
پاچه درست کردنش کاری نداره پیاز داغ پاچه رو اضافه میکنی و آب تو زودپز دوساعت بپزه
هر پاچه رو من ۵ تومن میخرم ۴ تا هربار میخورم
هم ارزونه هم مقوی