2777
2789

الان فرستادمش بره بگیره 😁😁😁

می‌دونی من خوبم ....... ولی فقط زانوهایم زخمیه...دستام درد می‌کنه...پاهام دیگه توان نداره... چشمام میسوزه....قلبم شکسته .... اما مهم نیست...واقعامهم نیست🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن رضا رفت تو کار پخش عرق .

نعیم کلید اون باغ رو ک دوستش بهش داده بود رو داد ب لیلا(زن سابقش) ک بره اونجا زندگی کنه

اون مرده (بهنام) ک آخر سری اول دستگیر شد تو زندان با نعیم تلفنی حرف زد گفت یکی از اون آدما ک اونشب بودن پشت کمرش خالکوبی عقاب پنج سر داره ک یه دختره ب اسم طناز واسش زده 

اینا هم رفتن طنازو پیدا کردن ک ازش بپرسن واسه کی زده 

اللّهم عجّل لولیک الفرج
هیچی دنبال سرنخن دیگه یکی از ادمایی که ساحلو‌گرفته بود پشتش تتو داشت تتوکارشو پیدا کردن که ادرس مرده ...

کامران تفتی هم فک کنم تو پوست شیر هست. شاید یکی از اون چهار نفر باشه 

اللهم عجل لولیک الفرج 💚

آره اون مرده که رضا اینا گرفته بودنش گفت چیزی ندیدم فقط رو بدن یکی از اونا که این کاررو کردن خال کوبی عقاب بود گفت طناز زده حالا دنبال اون زنه میگردن 

زنه رضا هم پخش کننده ع ر ق شد

زن رضا رفت تو کار پخش عرق . نعیم کلید اون باغ رو ک دوستش بهش داده بود رو داد ب لیلا(زن سابقش) ک بره ...

بهنام اینارو اطلاع داشته بعد نمیدونه کار کیه 😂

اللهم عجل لولیک الفرج 💚
نمیدونم من همش به رضا شک دارم خدا کنه اون نباشه دوسش دارم :)

منم شک رفته سمت رضا

سه سال امضام این بود:یه روز که خیلی دیر نیست میام میگم دیدی تهش قشنگ شد؟الان همون روزیه که خیلیم دیر نبود و اومدم بگم بالاخره تهش قشنگ شد🩺🥼