2789
عنوان

چرا انقد کثیف؟😭

328 بازدید | 14 پست

رفتم تو مغازه جیگر بخورم. قبلش دوستم گفت اه نگا کن مو هست رو یکی از سیخا. انگار زیاد تمیز نیس. ولی من خیلی گشنم بود گفتم عب ندارههههه. بعد که گفتم سبزی بده بهمون، مرده سبزی رو با دست برداشت گذاشت تو سینی و خیلی بدم اومد🤢😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب با چی باید میذاشت سبزی رو دستکش دستش نبود ؟شاید دستش شسته بود در اون حد هم چندش. نیست این موضوع 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
خب با چی باید میذاشت سبزی رو دستکش دستش نبود ؟شاید دستش شسته بود در اون حد هم چندش. نیست این موضوع&n ...

نه بدون دستکش بود خیلی برام عجیب بود. خواستم یه چی بگم ولی گفتم الان مثلا خود سبزی هاش تمیز شسته شدن اصلا؟ این که کلا تمیزی مهم نیس براش 

سلام. یادمه چندسال پیش رفته بودیم با دوستم رستوران. نصف غذا که خوردیم یه تیکه مو بود داخلش پسش دادیم یه ظرف دیپگه اورد برامون

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
نه بدون دستکش بود خیلی برام عجیب بود. خواستم یه چی بگم ولی گفتم الان مثلا خود سبزی هاش تمیز شسته شدن ...

اکثر جیگری های اینجورین مگر اونایی که معتبر هستن و بزرگه 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
عه همه جا همینه؟

بخدا

رفتم بهترین رستوران شهرمون یعنی گرون ترین

طرف عطسه کرد لای دستش یاهمون غذا میکشید 

دیگ کلا رعایت نمیکننن عذا بیرون میخوری این چیزها باید عادت کنی ولی بغضی دیگ‌هایی کثیف و پیس ن 😂😂