zard_golgoli مدیر استارتر عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 1259 عنوان اولین علایم بارداریتون چی بود؟ 90 بازدید | 5 پست بیاید بگید اولین علایم بارداریتون قبل از تاخیر پریودی چیبود 1401/10/09 | 19:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهرخسار عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 2959 تهوع داشتم قبل از موعدهوس ترشی ،ناشتا یه ظرف پر ترشی خوردم یکبارولی الان حالم از ترشی بهم میخوره😅 ❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9917 کمر درد بد فکر میکردم چون رفتم مسافرت کمرم درد گرفته . وسی نه هامم درد میکرد لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 9917 کمر درد بد فکر میکردم چون رفتم مسافرت کمرم درد گرفته . وسی نه هامم درد میکرد https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9996537&slug=خانم-های-باردار-یا-هرکی-میخواد-درآینده-باردار-بشه&postId=266532749اگه حامله هستی برو این مطالبو بخون حتما به دردت میخوره گلم لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡