2777
2789
عنوان

علت ناله کردن در خواب

6701 بازدید | 14 پست

چند روزیه از ناله های خودم بیدار میشم نه خواب بد میبینم نه چیزی یا همسرم بیدار می‌کنه میگه درد داری ولی هیچیم نیس کسی مثل من هست علتش چی میتونه باشه کم خونی می‌تونه علتش باشه 

منم همینجورم دو سه شبه ولی علتش نمیدونم 

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میشم گاهی

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

سلام عزیزم شما خوب شدی

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن
منم همین طورم سالهاست اینجوری ام

خوب نشدین

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن
نن

من تازگیا سرما خوردم اما اینطور شدم یهو با ناله از خواب میپرم الان دیشب خوب بودم ولی ظهر اینطور شدم خیلی میترسم شما صدای خودت و میشنوی

من تازگیا سرما خوردم اما اینطور شدم یهو با ناله از خواب میپرم الان دیشب خوب بودم ولی ظهر اینطور شدم ...

سلام عزیزم میشه لطفا لطفا جواب بدید 

منم چند روزه اینجوری شدم دقیقا هیچ مشکلیم ندارم فقط چند روزه سرما خوردم

شما این مشکلتون حل شد؟ چیکار کردید؟ علتش چی بود خیلی فکرمو درگیر کرده منو میترسونه دلم نمیخاد بخابم اصلا