2777
2789

خانوما من ۲۱ سالمه دانشگاه ول کردم ازدواج کردم قبلش عکاسی و فیلمبرداری عروس کارآموزی میرفتم ولی الان صبح تا شب تو خونم کلافه شدم هرچی فکر میکنم چیکار کنم به نتیجه ای نمیرسم 

خودم و همسرم دوست نداریم تو محیطی برم که رئیسم مرد باشه یا همکارا چون خودمم قبلا تجربه داشتم اذیت میکنن یسری ادما اگه صاحب کارتم باشه که بدتر 

پیشنهادتون چیه هم درامد خوب باشه هم محیط خوب

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

ارایشگاهم زیاد فکر کردم اما نمیتونم یکدل بشم شاخه ای نیست که انقدر دوست داشته باشم سختیاشو به جون بخرم از طرفی دلم میخواد لولم از آرایشگری بالاتر باشه

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من کارآنلاین دارم  چندتا حوزه داره مثل کارآفرینی و فروش رایگان براتون توضیح میدوم روند کار رو اگر دوست دارید درخواست بدید شماره تماس واسم بفرستید

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
همون عکاسی و ادامه بده خیلی خوبه که

دوربین ندارم باید بالاشهر برم که کارشون و فرهنگشون خوب باشه اونام ساکن محدوده میخوان و دوربین دار☹️

دوربین ندارم باید بالاشهر برم که کارشون و فرهنگشون خوب باشه اونام ساکن محدوده میخوان و دوربین دار☹️

آنلاین هم میتونی سفارش بگیری خیلیا عکسای تو گوشی مخصوصا بچه هاشونو میخوان چاپ کنن یا بزنن رو جا کلیدی و لیوان و... مخصوصا مدرسه ها الان خیلی از این کارا میکنن.تو مدرسه ها برو ،مدرسه بچم عکس ازمون گرفت روش یه تم یلدا زد و زدن رو جا کلیدی اینقدم بچه ها ذوق کرده بودن

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.