2777
2789
عنوان

عیب شوهرم

849 بازدید | 30 پست

شوهرم ادم بد اخلاق و عصبی هست من کاملا برعکس اروم مهربون صبور حتی از خودم تعجب میکنم چطور عاشقش شدم ولی ی چیزی اذیتم میکنه دوس ندارم خانوادش بد اخلاقیاشو با من ببینن تا حالش خوبه تو خونه بهم محبت میکنه ولی عصبی بشه جلو خانوادش بی احترامی میکنه دست خودش هم نیست مغزش اون لحظه کار نمیکنه الان خانوادش فکر میکنن منو دوس نداره اما دوسم داره اخه قیافش جدی و خشک جلو همه ولی با من خوبه تو خلوتمون چی کار کنم خانوادش فکر کنن دوسم داره 

کپیه شوهرمنه😐😑😑

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم همینه مگه مهمه خونوادش چی فکر میکنن اگه دوستمون نداشتن که مارو نمیگرفتن اتفاقا مال من هر چی جلوشون بیشتر بهم بپره اونا بیشتر ذوق میکنن و خودشونو بهش میچسبونن میدونی چی میگم؟

شوهر منم همینه مگه مهمه خونوادش چی فکر میکنن اگه دوستمون نداشتن که مارو نمیگرفتن اتفاقا مال من هر چی ...

اره دقیقا من میبینم وقتی دعوا میکنیم خوشحالن وقتی با هم خوبیم ناراحتن یا بهتر بگم حسادت دارن

جلو بقیه حداقل یجوری باش ک عصبی نشه از دستت

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
اره دقیقا من میبینم وقتی دعوا میکنیم خوشحالن وقتی با هم خوبیم ناراحتن یا بهتر بگم حسادت دارن

افرین پس چون حسودن بزار برا خودشون شاد باشن اگه نه همش درحال موش دووندنن تو زندگیت تا به جون هم بیفتین

دقیقا مثل همسر منه همیشه میگه خیلی خانمی که منو تحمل میکنی،زود عصبانی میشه،مغروره،همیشه اخمو هست ،ولی من خیلی دوسش دارم و دیگه تحملش میکنم خانوادشم اوایل خیلی میگفتند،که سر بسرش نزاری این اخلاق نداره رابطه رو به شدت کم کردم اون تایمی که اونجا هستیم سعی میکنم دورو برش نپلکم یا باهاش بگو و مگو نکنم،در کل خیلی عذاب میکشم ولی چاره ای نیست،چند روز قبل داداشش هراسون گوشیم و آورد داد دستم گفت شوهرت دو بار زنگ زده و تو نفهمیدی زود تماس بگیر میکشتت،چنان عصبی شدم بهش گفتم بیخود می‌کنه با تو ،،اونم ناراحت شد و میگفت خیلی بدم اومد ازت ،منم گفتم چی فکر کردی شوهر من هیشکی به پاش نمی‌رسه از خوبی و خانواده دوستی،⁦☹️⁩ اونوقت شما اینجوری میگید عصبی میشم