2777
2789
عنوان

عیب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 30 پست
افرین پس چون حسودن بزار برا خودشون شاد باشن اگه نه همش درحال موش دووندنن تو زندگیت تا به جون هم بیفت ...

میدونی دوس دارم همه حسرت زندگیمو بخورن بگن اینا چقدر همو. دوس دارن ولی اینجوری نیست

میدونی دوس دارم همه حسرت زندگیمو بخورن بگن اینا چقدر همو. دوس دارن ولی اینجوری نیست

نه اتفاقا اشتباه نکن ادم حسود ادم چشم شور ادم مریض که دعا بگیره براتون فقط تو خلوتتون خوب باشید قلبا عتشق هم باشید ولی جار نزن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا مثل همسر منه همیشه میگه خیلی خانمی که منو تحمل میکنی،زود عصبانی میشه،مغروره،همیشه اخمو هست ،ول ...

میدونی منم خیلی هواشو داشتم خیلی جلو بقیه سکوت کردم خودخوری کردم ولی خودم داغون شدم افسرده شدم دوس دارم بهم محبت کنه یبار ازش شنیدم ک غیر مستقیم میگفت خواهر و مادرش بدجنس هستن یعنی ببینن منو دوس داره منو اذیت میکنن شوهرمم اینا رو میدونه و جلو خانوادش محبت نمیکنه چون مادرش غر میزنه زنتو بیشتر از من میخوایی

خب پس کم سن نیستی فک کردم از بیتجربگی میگی میخوام همه حسرت زندگیمو بخورن

خب وقتی میبینم بقیه شاد میشن من اذیت بشم چی کار کنم ادم بدش میاد ی دردی داشته باشه بقیه بخندن 

اره خیلی مهمه چون منو مادر شوهرم تو ی خونه اییم از همه چیزمون خبر داره کل خانوادش هم میدونن

اصلا بدونن

واقعا درصد اهمیتش صفره

بحای اینکه انرژی بذاری اونا فک کنن شوهرت دوست داره

انرژی بذار خودت خودتو بیشتر دوست داشته باش

شوهرت از اونایی ک جلو همه میخواد بگه من مردم و ب زنم رو نمیدم و واسه خودش غرور بخره 

باهاش حرف بزن بگو چرا اینطوری منم ابرو دارم عزت نفس دارم چرا اینکار رو میکنی مگه بده همه بفهمند با من خوبی چرا فکر میکنی بیرون بریم همش باید بد اخلاق باشی این نشونه مرد بودن نیست مرد اونیه ک جلو همه آدما به زنش احترام بزاره

اگه دیگه هیچوقت روبه‌راه نشدیم چی؟اگه هواش از سرمون نیفتاد،اسمشو گذاشتیم رو بچه‌مون و با هربار صدا کردنش صدبار مردیم چی؟اگه لبامون لبای هرکی جز اونو پس زد چی؟اگه موهامون دستای هرکی جز اونو رد کرد چی؟اگه تا آخر عمر هیشکی مثل اون قشنگ صدامون نکرد چی؟اگه دیگه هیشکی مثل اون نگامون نکرد چی؟! اگه شب تولدش انقدر بغض کردیم که از چشمامون غم بارید چی؟اگه شب عروسیمون آهنگی که واسمون می خوند پخش شد و پاهامون سست شد چی؟!اگه رفتیم پاتوق همیشگی‌مون، با دلبر جدیدش دیدیمش و رنگ از رخمون پرید چی؟اگه انقدر اون لباس سفید نرمه که از حراجی های بغل پارک لاله واسمون خریدو پوشیدیم که پوسید چی؟اگه عطرش از لباسی که جاگذاشته پرید و بوی تنشو یادمون رفت چی؟اگه یهو زد به سرمون رفتیم عکس چشماشو خالکوبی کردیم رو مچ دستمون بعد هی زل زدیم بهش گفتیم: "خیلی میخوایمت دلبر" چی؟اگه دیگه قرص آبی‌ها هم صورت قشنگشو از جلو چشمامون نبرد و همه‌جا دیدیمش چی؟اگه تا آخر عمرمون دیوونه‌ش موندیم چی؟؟؟  
شوهرت از اونایی ک جلو همه میخواد بگه من مردم و ب زنم رو نمیدم و واسه خودش غرور بخره  باهاش حرف ...

اره دقیقا همینجوری هست خیلی غرور داره اینقد بهش گفتم میگه شخصیتم اینجوریه دیگه 

اره دقیقا همینجوری هست خیلی غرور داره اینقد بهش گفتم میگه شخصیتم اینجوریه دیگه 

بهش بگو الکی داری تلقین میکنی ک شخصیت اینجوریه اگه هم بریم بیرون حداقل با من حرف نزن ک باعث بشی الکی عصبانی بشی 

بهش بگو هر زنی انتظار داره ک شوهرش جلو همه بهش احترام بزارم و من برای چی با تو ازدواج کرد اینکه بعد پدرم ت تیکه گاهم باشی بهت افتخار کنم ت جمع و...

اگه دیگه هیچوقت روبه‌راه نشدیم چی؟اگه هواش از سرمون نیفتاد،اسمشو گذاشتیم رو بچه‌مون و با هربار صدا کردنش صدبار مردیم چی؟اگه لبامون لبای هرکی جز اونو پس زد چی؟اگه موهامون دستای هرکی جز اونو رد کرد چی؟اگه تا آخر عمر هیشکی مثل اون قشنگ صدامون نکرد چی؟اگه دیگه هیشکی مثل اون نگامون نکرد چی؟! اگه شب تولدش انقدر بغض کردیم که از چشمامون غم بارید چی؟اگه شب عروسیمون آهنگی که واسمون می خوند پخش شد و پاهامون سست شد چی؟!اگه رفتیم پاتوق همیشگی‌مون، با دلبر جدیدش دیدیمش و رنگ از رخمون پرید چی؟اگه انقدر اون لباس سفید نرمه که از حراجی های بغل پارک لاله واسمون خریدو پوشیدیم که پوسید چی؟اگه عطرش از لباسی که جاگذاشته پرید و بوی تنشو یادمون رفت چی؟اگه یهو زد به سرمون رفتیم عکس چشماشو خالکوبی کردیم رو مچ دستمون بعد هی زل زدیم بهش گفتیم: "خیلی میخوایمت دلبر" چی؟اگه دیگه قرص آبی‌ها هم صورت قشنگشو از جلو چشمامون نبرد و همه‌جا دیدیمش چی؟اگه تا آخر عمرمون دیوونه‌ش موندیم چی؟؟؟  
بهش بگو الکی داری تلقین میکنی ک شخصیت اینجوریه اگه هم بریم بیرون حداقل با من حرف نزن ک باعث بشی الکی ...

خواهراش شوهراشون مثل پراونه دورشون میگردن اونوقت از شانس من این بداخلاق نصیب من شده