2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭😭😭واییییییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 25 پست
با عرض معذرت از استاتر  ولی ادم عوضی عوضیه . اهمیتی نداره چه نسبتی باهات داره . تازه هرچقدرم ن ...

فامیلو دیده بودم ابجیو دیگه خدایشش ندیدم در این حد وحشی باشه😑💔

زادهِ ی بلوچ از دیار بلوچستانم🤍🐳.                                    +باب اسفنجی:هر ضربه ای ک میخورم از سادگیمه!          پاتریک:ساده نباش راه راه باش:)                                                                       باز میشه این در،صبح میشه این شب🖤🕊️.                                                                            در ستایش خاطرِ اسوده و فراغتِ بال✨🌱_

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با عرض معذرت از استاتر  ولی ادم عوضی عوضیه . اهمیتی نداره چه نسبتی باهات داره . تازه هرچقدرم ن ...

اره عزیزم همین طوره که میگی

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
عزیزم چرا جوابم رو نمیدی ؟؟؟ سرکار گذاشتی 🤦‍♂️💔

مشاور که بی کار نیست الکی وقتش رو برای شما خالی کنه خط خاموش بهم میدیی 

واقعا این کارت شرم آوره که سر من کلاه میزاری 

من گفتم چیزی نیست فقط مشاور باهاتون تماس میگیره درمورد کار توضیح میده همین 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

مشاور که بی کار نیست الکی وقتش رو برای شما خالی کنه خط خاموش بهم میدیی  واقعا این کارت شرم آور ...

من ۱۳:۱۹:۳۵ بهتون پیام دادم شما ۱۳:۲۰ دقیقه تایپک گذاشتین براتون متاسفم این کارتون خیلی بد بود

من ۱۳:۱۹:۳۵ بهتون پیام دادم شما ۱۳:۲۰ دقیقه تایپک گذاشتین براتون متاسفم این کارتون خیلی بد بود

عزیزم خیلی ببخشید معذرت میخام😕😕

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
عزیزم خیلی ببخشید معذرت میخام😕😕

من از شما خیلی خیلی معذرت میخوام اعصابانی بودم ببخشید عذر میخوام واقعا بهتونم توضیح دادم خیلی ببخشید واقعا امید وارم از دستم ناراحت نشده باشین شرمنده🥺🥺🥲🥲😢😢😢😢

من از شما خیلی خیلی معذرت میخوام اعصابانی بودم ببخشید عذر میخوام واقعا بهتونم توضیح دادم خیلی ببخشید ...

اشکال نداره گلم