مستاجر پایین مون داره از خونه میره بعد مامانم میگه طبقه پایین رو برای خواهرت اجاره میگیرم اون بباد باهامون زندگی کنه😭😭😭😭واییییییییییی اگه خواهرم بیاد اینجا هرروز اشک مو درمیاره پشت سرم حرف درست میکنه ..منو توچشم خانواده ام بد میکنه ....بهم تهمت بی عفتی میزنه اگه خواهرم بیاد باهامون زندگی کنه خونه رو سرم خراب میشه 😭😭😭😭 تموم خوشی هام نابود میشه آرامش دیگه برام نمی مونه ...خواهرم در حدی باهام بده که دوست داره سر رو تنم نباشه میخاد خون مو تو شیشه کنه .... تو رو خدا دعا کنید نیاد اینجا تو روخدا😭😭
لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام اوکی بشه بتونم برم بهسرزمینرویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
با عرض معذرت از استاتر ولی ادم عوضی عوضیه . اهمیتی نداره چه نسبتی باهات داره . تازه هرچقدرم ن ...
فامیلو دیده بودم ابجیو دیگه خدایشش ندیدم در این حد وحشی باشه😑💔
زادهِ ی بلوچ از دیار بلوچستانم🤍🐳.+باب اسفنجی:هر ضربه ای ک میخورم از سادگیمه! پاتریک:ساده نباش راه راه باش:)باز میشه این در،صبح میشه این شب🖤🕊️. در ستایش خاطرِ اسوده و فراغتِ بال✨🌱_
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.