2777
2789
عنوان

فردا زیست دارم

502 بازدید | 54 پست

خانوما من نظام جدیدم مدرسه بزرگسال میرم 

بنی هاشمو کلا خوندم به همراه نمونه سوالا از ۹۷ تا خرداد ۱۴۰۱ 

در حد قبول میتونم نمره بیارم؟🥺🥺🥺🥺

تکرار میکنم نظام جدیده و مدرسه بزرگسالم 🥲🥲

آره بابا میتونی

شکرگزار باش به خاطر داشتن چیزایی که شاید دست کم بگیری مثل تن سالمت، خانوادت، سقف رو سرت وخیلی چیزای دیگه... بیاید به همدیگه انرژی مثبت بدیم و حال همو خوب کنیم (درسته این دنیا داره روز به روز ترسناک تر میشه ولی چاره ای نیست باید زندگی کرد دیگه 🌱🙂) واینکه لطفا برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی؟(بفرس دیگه خسیس بازی درنیار😐😂) درضمن بنده یک عدد کیدرامر و کیپاپر هستم 🤭        

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من تجربی نیستم ولی اگه میشه سوال منو جواب بده  شما چند تا امتحان دادید و سطح سوالات در چه حدی ...

قشنگم من فقط دینی سلامت بهداشتو با جزوه بنی هاشم دادم 

جفتشو ۱۱.۵ گرفتم فقط بنی هاشم خونده بودم ینی نمونه سوالات سال قبلو کار میکردم بیشتر میشد نمرم دیگه 

من تجربی نیستم ولی اگه میشه سوال منو جواب بده  شما چند تا امتحان دادید و سطح سوالات در چه حدی ...

من دینی رو امتحان دادم سوالا ریاضی رو هم نگاه کردم ..ببین بخونی خیلی راحت میتونی جواب بدی 

من دی ترمیم میکنم ای دو رو  نمرم خوب نیس بستگی داره چند شده باشی و رشته هدفت چی باشه

رشتم ریاضیه 

نمره های پارسال ۱۰و۱۴بودن که پایینه 

ولی خب نمیدونم این دو تا درسم مهمه و تاثیر داره یا بی خیالشون بشم 

واقعا دو تا درس سنگین و طولانی هم هستن 

قشنگم من فقط دینی سلامت بهداشتو با جزوه بنی هاشم دادم  جفتشو ۱۱.۵ گرفتم فقط بنی هاشم خونده بود ...

عزیزم شما واسه کنکور ترمیم میکنین ؟ چرا در حد پاس میخونین مگه قبلا پاس نشدین؟ 

من دینی رو امتحان دادم سوالا ریاضی رو هم نگاه کردم ..ببین بخونی خیلی راحت میتونی جواب بدی 

ابجی شما پارسال نهایی دادید؟

من خودم پارسال نهایی داشتم سطح نهایی ۴۰۱از نهایی۴۰۰سختتر بود 

میبینم بعضیا میگن امسال دی هم خیلی سخت‌تر بوده 

میخواستم ببینم شما که نهایی امتحان دادی نسبت به پارسال چطور بوده