2777
2789
عنوان

فردا زیست دارم

501 بازدید | 54 پست

خانوما من نظام جدیدم مدرسه بزرگسال میرم 

بنی هاشمو کلا خوندم به همراه نمونه سوالا از ۹۷ تا خرداد ۱۴۰۱ 

در حد قبول میتونم نمره بیارم؟🥺🥺🥺🥺

تکرار میکنم نظام جدیده و مدرسه بزرگسالم 🥲🥲

آره بابا میتونی

شکرگزار باش به خاطر داشتن چیزایی که شاید دست کم بگیری مثل تن سالمت، خانوادت، سقف رو سرت وخیلی چیزای دیگه... بیاید به همدیگه انرژی مثبت بدیم و حال همو خوب کنیم (درسته این دنیا داره روز به روز ترسناک تر میشه ولی چاره ای نیست باید زندگی کرد دیگه 🌱🙂) واینکه لطفا برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی؟(بفرس دیگه خسیس بازی درنیار😐😂) درضمن بنده یک عدد کیدرامر و کیپاپر هستم 🤭        

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره عزیزم سوالا نهایی خیلی اسونن  کتابو دو دور بخون  رشتت تجربی بوده ؟  من خرداد ت ...

شما برای خرداد سلامت و هویت را هم ترمیم میکنید؟

یعنی نیاز هست ؟

و من یتق الله یجعل له مخرجا 
من تجربی نیستم ولی اگه میشه سوال منو جواب بده  شما چند تا امتحان دادید و سطح سوالات در چه حدی ...

قشنگم من فقط دینی سلامت بهداشتو با جزوه بنی هاشم دادم 

جفتشو ۱۱.۵ گرفتم فقط بنی هاشم خونده بودم ینی نمونه سوالات سال قبلو کار میکردم بیشتر میشد نمرم دیگه 

من تجربی نیستم ولی اگه میشه سوال منو جواب بده  شما چند تا امتحان دادید و سطح سوالات در چه حدی ...

من دینی رو امتحان دادم سوالا ریاضی رو هم نگاه کردم ..ببین بخونی خیلی راحت میتونی جواب بدی 

من دی ترمیم میکنم ای دو رو  نمرم خوب نیس بستگی داره چند شده باشی و رشته هدفت چی باشه

رشتم ریاضیه 

نمره های پارسال ۱۰و۱۴بودن که پایینه 

ولی خب نمیدونم این دو تا درسم مهمه و تاثیر داره یا بی خیالشون بشم 

واقعا دو تا درس سنگین و طولانی هم هستن 

قشنگم من فقط دینی سلامت بهداشتو با جزوه بنی هاشم دادم  جفتشو ۱۱.۵ گرفتم فقط بنی هاشم خونده بود ...

عزیزم شما واسه کنکور ترمیم میکنین ؟ چرا در حد پاس میخونین مگه قبلا پاس نشدین؟ 

من دینی رو امتحان دادم سوالا ریاضی رو هم نگاه کردم ..ببین بخونی خیلی راحت میتونی جواب بدی 

ابجی شما پارسال نهایی دادید؟

من خودم پارسال نهایی داشتم سطح نهایی ۴۰۱از نهایی۴۰۰سختتر بود 

میبینم بعضیا میگن امسال دی هم خیلی سخت‌تر بوده 

میخواستم ببینم شما که نهایی امتحان دادی نسبت به پارسال چطور بوده