2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول مدی اسمارت ...قیمت 37 تومن . ولی خیلی دقیقه دوم هم لایف ساین ... قیمتش رو امسال ندارم . ولی اینم خیلی دقیقه مکس 14 خوبه . فقط یه بدی داره ! اونم اینه که وقتی تخمک آزاد شده باشه خط پایین پررنگتر میشه ! یا لااقل برای من اینطور بود ....
دلم شکسته ، دلم را نمیخری آقا ؟؟!! **** مرا به صحن بهشتت ، نمی بری آقا ؟؟ **** اگرچه غرق گناهم ولی خبر دارم **** تو آبروی کسی را نمی بری آقا *********السلام علیک یا علی بن موسی الرضا (ع)[smiley]l/l_17.gif[/smiley]
بسته های همه 5 تایی هستن ببین من دوره هام 28 روزه ست .ولی چند بار تست کردم و حتی سونو هم رفتم .... من روز 11 سیکلم تخمک آزاد میکنم !!! البته از وقتی که حلوای میتی رو خوردم اینطور شدم قبلش روز 13 آزاد میشد و برخلاف نظریه ها ، 15 روز بعد پری میشدم ! الان هم روز 11 تخمک آزاد میشه و 17 روز بعد پری میشم من کیت مدی اسمارتم وقتی مثبت میشد ،حداکثر 6 ساعت بعد تخمکم آزاد میشد ! چند ساعت بعد از آزاد شدن هم منفی میشد ...
دلم شکسته ، دلم را نمیخری آقا ؟؟!! **** مرا به صحن بهشتت ، نمی بری آقا ؟؟ **** اگرچه غرق گناهم ولی خبر دارم **** تو آبروی کسی را نمی بری آقا *********السلام علیک یا علی بن موسی الرضا (ع)[smiley]l/l_17.gif[/smiley]