2821
2789
عنوان

بیاید عکسم

869 بازدید | 29 پست

امشب خوابم نمیبره خستتون کردم با تاپیکام😂

عکسمو الان میذارم فقط بگید چجوری بعدش پاک کنم تو یکی از تاپیکای قبلیم نتونستم پاک کنم عکسایی که گذاشته بودمو

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زیر ۳ دقیقه رو ۳ نقطه ی پستت بزن حذف پاک میشه

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

عه اون تاپیکم که عکسا مونده بود خداروشکر پاک شده 😍الان دیدم 

وقتی داری عکس می‌ذاری از خودت چه مهمه واست که بمونه یا نمونه؟

📜کاربر آقام ، هدف: رشد و پرورش تفکرات به سمت انرژی مثبت و ارتقا زندگی در راستای شادی و دیدگاه متفاوت و زیبا ☺️🌹تاپیک هام رو بخون 🌹
مهم نیست میگن تو گوگل میره تا اخر عمر میمونه و این حرفا

اکه پاک نشه تا آخر اینجا میمونه که اونم بعدا میتونی پاک کنی تو گوگل هم بین عکسا اگه دیده بشه از اینجا دیده میشه 

مگر این که ذخیره شده باشه و یکی پخش کرده باشه تو فضای دیگه ای 

📜کاربر آقام ، هدف: رشد و پرورش تفکرات به سمت انرژی مثبت و ارتقا زندگی در راستای شادی و دیدگاه متفاوت و زیبا ☺️🌹تاپیک هام رو بخون 🌹
اکه پاک نشه تا آخر اینجا میمونه که اونم بعدا میتونی پاک کنی تو گوگل هم بین عکسا اگه دیده بشه از اینج ...

مهم نیست هنوز تو فاز اینجور چیزایین که عکس پخش شه؟ 😐

منم گذاشتم 😅

کاربری دست دو نفره همه تاپیکای قبل مربوط به مهسا هست اشتباه نشه 😁 سوختن تاوان زیادی گرم گرفتنه....-.... ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن اینقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))️