2821
2789
عنوان

بیاید عکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 869 بازدید | 29 پست
مهم نیست هنوز تو فاز اینجور چیزایین که عکس پخش شه؟ 😐

من که آقا ام و تو این فاز نیستم و مشکلی نی

فقط یه سری ها تو این فاز هستند و اینجا عکس میذارن و درک نمیکنم

📜کاربر آقام ، هدف: رشد و پرورش تفکرات به سمت انرژی مثبت و ارتقا زندگی در راستای شادی و دیدگاه متفاوت و زیبا ☺️🌹تاپیک هام رو بخون 🌹

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من که آقا ام و تو این فاز نیستم و مشکلی نی  فقط یه سری ها تو این فاز هستند و اینجا عکس میذارن ...

با اون همه تاپیک مثبت چرا زدی ۷ ساله؟

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

من که آقا ام و تو این فاز نیستم و مشکلی نی  فقط یه سری ها تو این فاز هستند و اینجا عکس میذارن ...

منم درک نمیکنم تو سایت زنونه باشید خلاصه لازم نیست درکم کنی

با اون همه تاپیک مثبت چرا زدی ۷ ساله؟

سن کودک درونمه ☺️

بخاطر افرادی که به جای بحث کردن منطقی 

از روی سن قضاوت میکنن

📜کاربر آقام ، هدف: رشد و پرورش تفکرات به سمت انرژی مثبت و ارتقا زندگی در راستای شادی و دیدگاه متفاوت و زیبا ☺️🌹تاپیک هام رو بخون 🌹
خیلی خوشگلی گلم 😍❤️

ممنون عزیزم خودتم همینطور 😍

کاربری دست دو نفره همه تاپیکای قبل مربوط به مهسا هست اشتباه نشه 😁 سوختن تاوان زیادی گرم گرفتنه....-.... ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن اینقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))️ 
زیبا🤩

مرسی عزیزم 😍✨

کاربری دست دو نفره همه تاپیکای قبل مربوط به مهسا هست اشتباه نشه 😁 سوختن تاوان زیادی گرم گرفتنه....-.... ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن اینقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))️ 
منم درک نمیکنم تو سایت زنونه باشید خلاصه لازم نیست درکم کنی

اگر بخوایید این تفکرات رو داشته باشید که اصلا بهتون نمیاد 

چون هیچ جای این سایت درج نشده که سایت زنونه هستش! 

و هدف سایت هم برای خوانواده سالم هستش که هم آقا هم خانوم نیاز به مجله های این سایت دارن و تاپیک ها ام برای کسب تجربیات بقیه در زمینه بهبود حال خوب زندگی هستش 

سن کودک درونمه ☺️ بخاطر افرادی که به جای بحث کردن منطقی  از روی سن قضاوت میکنن

که اینطور موفق باشید

خب شما برای جذب بیشتر یه راهی رو پیشنهاد میدین؟

البته کلاسی که من میرفتم گفتن از نوشتن خواسته ها با قانون خودش شروع کنید

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

که اینطور موفق باشید خب شما برای جذب بیشتر یه راهی رو پیشنهاد میدین؟ البته کلاسی که من میرفتم گفتن ...

نوشتن قدرت زیادی داره 

ولی قبل از نوشتن کلی زمینه سازی لازمه و پیش زمینه ها مهم تر از بقیه چیزاس!

برای جذب بیشتر 🔺

راه ثابتی وجود نداره ک بخوام بهتون پیشنهاد بدم 

چرا که  هر شخصی ناخواسته در طول زندگی داره جذب می‌کنه گاهی مثبت گاهی منقی 

این که مورد خاصی رو بخوایید جذب کنید 

نسبت به دیدگاه و باور و افکار و حستون بستگی داره 

به همین خاطر کتاب ها و سخنرانی ها کلاس ها و .. متعددی ایجاد شده تا هر شخصی هم آموزش ببینه هم ایرادش رو بر طرف کنه تا بتونه جذب کنه !  

نوشتن قدرت زیادی داره  ولی قبل از نوشتن کلی زمینه سازی لازمه و پیش زمینه ها مهم تر از بقیه چیز ...

درسته 🥰

ممنون

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792