2777
2789

دختر من س سالشه .مدتی دندون قروچه و ناخون میجوعه ن حرف می‌زد ن بازی ‌.دسشویی قبلش میگفت ولي ی مدت اصلا نمیگه و ی گوشه خونه‌ میره دسشویی میکنه قايم میشه ی جا دسشویی میکنه.منم گفتم چون قبلترش اسهال بوده بی خیال شده.چند شب پيش خواهرم اومد خونمون گفت رفتم تو اتاق همین  ک لامپ روشن کرد یهو ی چی جلوم وایساده بود غیب شد .ی موجود خیلی کوچیک انگار ی دختر کوچک اینو شب بعدش ب من گفت.اون اتاق اسباب بازی هستش و من پسرم توش میخوابونم گهواره گزاشتم. گذشت تا امروز عصر 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب شوهرم گفتم  بچه ها بخوابون شیشه شیرشون داد تو اتاق خودمون خوابیدن .بعد من رفتم آشپزخونه از راهرو رد شدم صدای گهواره اومد

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

اجابت مزاج کردم تو شلوارم   

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽

گفتم ای وای بیدار شد چ زود در اتاقم بسته بود .یهو یادم اومد بچه ک اون اتاق نخوابیده جراتم نشد برم