2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثم شد

855 بازدید | 39 پست

ما ماشینمونو گذاشتیم واسه فروش یکی از اقوام درجه یک ک زبون نفهمه و نسبتشم خیلی نزدیکه دهن مارو سرویس کرد ک باید بدین ب من

چرا؟چون ۴ماهه پیش ک میخواستیم بفروشیم‌گفت مثلا چند ماشینتون گفتیم ۲۵۰ ولی نشد بفروشیم پشیمون شدیم

حالا باز گذاشتیم واسه فروش الان با همون قیمت میخوادش😑 اونم۳۵میلیون زیر قیمت هرچی میگیم بابا نمیدیم بفههههههم مگه از جوب دراومده اصلا بیعانه گرفتیم ازکسی تموم شده رفته نمیفهمه بس اومده نشسته خونه ک شما غریبه رو ب همخون ترجیح میدین😐بعدم ب شوهرم گفته تو مردنیستی سر حرف ۴ماه پیشت نموندی گفتی۲۵۰الان قیمت بالا میگی

شوهرمم زنگ زد ب من صد میلیونم ضرر کنم میدم بره ب این فقط سر این حرفش سه روزه دیوونم کرده

گفتم من همون اول ۴ماه پیش گفتم اصلا ب این نگو گوش نکردی حالاهم تقصیرخودته من راااضی نیستم ک نیستم خودت میدونی ب من چه من حرفامو بهت زده بودم گوش نکردی هی گفتی طرف نزدیکه فلانه

قطع کرد😒

الانم دارم حرررررررص میخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا حق داری مگه پول علف خرسه که یه زرنگ مفت خور از چنگتون دراره 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!
والا حق داری مگه پول علف خرسه که یه زرنگ مفت خور از چنگتون دراره 

اومده بس نشسته تو خونمون انگار زووووره اقا نمیدم چ جوری بهت بگم چرا نمیفهمی یه داستانی واسمون درست کرده بخدا داریم سکته میکینم

نذاربده بگوبدی منم از دست میدی

من خودم استراحت مطلق بارداری ام مشکوک ب سقط سه ماهه خونه مادرمم یه روز در میون پرستار میاد بالا سرم خداااتومن خرجمه پول دکتر پرستار دارو ازمایش 

اخه رواااااس واسه منی ک واجبه این پول بدی ضرر