2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومده بس نشسته تو خونمون انگار زووووره اقا نمیدم چ جوری بهت بگم چرا نمیفهمی یه داستانی واسمون درست ک ...

اصلا کوتاه نیا مالته حقته بگو بهتره یکم قیمتاتو بروز کنی بالاخره قراره شما هم با فروش ماشین یه زخمی ازت خوب بشه نه اینکه ضرر کنی همچین آدمی رو بزار قهر کنه باهاتون 

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

عزیزم تو یک هفته ماشین خیلی گرون شده الان پراید داره ۳۰۰میشه اگه با قیمت ۴ماه پیش بفروشین خیلی ضرر میکنین اینم از افزایش قیمت خبر داره مثل کنه ول کن نیست و با همون قیمت قبلی میخواد چون همه جوره به نفعشه، نهایتش اگه ول کن نیست بهش بگین به قیمت روز می‌فروشیم ولی حالا چون شما فامیلی مثلا دو سه تومان کمتر بده.

به همسرتون بگین حالا که گرون شده این حرفا رو میزنه اگه ارزون شده بودم همین حرفا رو میزد؟ به همون قیمت می خواست؟ 

شما بالاخره با پول اون ماشین می خواین چیزی بخرین دیگه اون جای خالی رو با چی پر کنین مردم چه پر رو هستن

چقدر نفهمه طرف

بخدا دارم دیوونه میشم اعصاب روان نذاشته و واااااقعا حالیش نمیشه ها هرچی‌میگیم اصلا فروووختیم رفته میگه برو پس بگیر ب من چه مگه میشههههه انقد گستاخ

اونچیزی که روزیتون باشه بهتون میرسه😊

همین الان ۳۲۰میلیون مشتری داره این اقا میگه الا بلااااا اسمون بیاد زمین باید بدی من من هم خونتم چند اون وقت ۲۳۰چند ماه بعد بیست تومن دیگشو میدم 

اصلا نفروشید اگه قراره اینجوری بفروشین استفاده کن تو ایرانم که قربونش برم هر لحظه روش میاد اگه قرا ...

الان شوهرمم‌میگه اصلا پشیمون شدم اقا زنم‌مریضه هی باید ببرم بیارمش ماشین عصای دستمه با این پولی ک تو‌میگی بهت بدم عمراااا بتونم‌بخرم لنگ میمونم

اصلا انگار نمیشنوه‌کر شده بس نشسته تو خونمون تو بده من 

من خودم میام میبرمتون هرجا خواستین😐

هرکه هس نقطه ضعف همسرتو بلد بوده دست گذاشته رو مردونگیش ک تحریک بشه احازه ندین حقتون ضایع بشه 35تومن ...

دقیقا اصلا اینو به هر مردی بگی بهش برمیخوره

واقعا حق نیست بفروشه هم من انقد ناراضی ام میدونم خیر نیمیبینه از اون‌ماشین مفتی ک میخواد ببره