2777
2789
عنوان

پنیک

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 19 پست
سابقه خونوادگی پانیک نداشتین؟اخه من ژنتیکی مشکل عصبی دارن خونوادم😑

نه اصلا اوایل خانواده ام حالتای منو میدیدم میترسیدن فک میکردن واقعا دارم میمیرم اما بعدا فهمیدن همه اش الکیه قرار نیس بمیرم😂

همسرم دیگه یاد گرفته بود تا حالم بد میشد بیمارستان نمیبرد منو میبرد بیرون میچرخوند خوراکیایی ک دوست داشتمو میخرید بعضی وقتا یهو ۳نصف شب میبرد بیرون تا ۵ ۶صبح میچرخیدیم حالم ک بهتر میشد میومدیم خونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدرم که بهت سخت میگذشته😐💔

😂😂😂 ببین تو خودت پانیک داری میدونی اون لحظه ک حمله دست میده اگه تمام دنیارو هم بهت بدن برات مهم نیست اون موقع اصلا دلم نمیخواس هیچی با اصرار همسرم میرفتم یه دکتر بهم گفت هرموقع حالت بد شد سعی کن تغییر موقعیت بدی مثلا اگه نشستی بلندشو راه برو اگه خونه ای برو بیرون خلاصه سعی کن ذهنتو منحرف کنی گفت بیشتر سعی کن راه بری به صفحه ساعت نگاه کنی و مخالف عقربه های ساعت بشمری...

😂😂😂 ببین تو خودت پانیک داری میدونی اون لحظه ک حمله دست میده اگه تمام دنیارو هم بهت بدن برات مهم ن ...

خب من تو مهمونی که نمیتونم تغییر موقعیت بدم،یا مثلا الان از عروسی به بهونه پریود برگشتم اومدم و واقعا حالم بده،پنیک یه طرف عذاب وجدانی که از بهم ریختن حال بقیه مثل همسر دست میده یه طرف دیگه

خب من تو مهمونی که نمیتونم تغییر موقعیت بدم،یا مثلا الان از عروسی به بهونه پریود برگشتم اومدم و واقع ...

پریود چون هورمونارو مختل میکنه اونایی ک پانیک دارن قبل و زمان پریودی بیشتر حمله بهشون دست میده

سعی کن مواد خوراکی با طبع سرد اصلا نخوری