2777
2789
عنوان

خیییییلی دلم گرفته

54 بازدید | 6 پست

شوهرم جوریه ک‌بعضی وقتا فکر میکنم خیلی دوسم داره مثل اون پیدا نمیشه بعضی وقتام انقد بدعصبی ک دوست دارم بمیرم خیلی خستم خیییییلی نمیدونم بااین دوگانه بودن شخصیتش چیکار کنم دلم میگیره خیلی ناراحتم تو بهترین و حساس ترین شرایط ممکن بودم نمیگم خیلی ازاشناها نی نی سایتن نمیخام بدونن کیم جلوی بقیه مثلن تو جمع مهمونیا انقد بهم احترام میزارع انقد میاد میچسبه بهم ک همه حسترتم میخورن دیروز مامانم خونمون بود سر یه موضوعی بحثی پیش اومد زد وسایل خونه رو شکوند ب بدترین شکل ممکن ب مامانم بی احترامی کرد فوش داد حمله برد بهش النگوش تو دستش شکست وقتی داشت مینداخت بهشو بیرون انقدی گریه کردم ک داشتم میمیردم مامانم انقد گریه کرد بیچاره مامان مظلومم هرکی بود گوه میذاشت به هیکلش رفت خونه بعد رفت ازمامانم معذرت خواهی کرد اخه این به چ دردی میخوره من چیکار باید بکنم تازه این اولین بارش نیست این حرکتا

هیچوقت درست نمیشه

من بی‌نقص نیستم؛ نه!!! همیشه‌ی خدا، پا توی لجن می‌گذارم و تازه وقتی به کثافت کشیده شدم می‌فهمم!امّا یک چیزی را خوب یاد گرفته‌ام، و آن این است که چطور کفش‌هایم را پاک کنم و به راهم ادامه بدهم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تصورشم که میکنم شوهرم بخواد به مامانم دست بزنه میمیرم،چقد بیشعوره که به مامانتم حمله کرده

من بی‌نقص نیستم؛ نه!!! همیشه‌ی خدا، پا توی لجن می‌گذارم و تازه وقتی به کثافت کشیده شدم می‌فهمم!امّا یک چیزی را خوب یاد گرفته‌ام، و آن این است که چطور کفش‌هایم را پاک کنم و به راهم ادامه بدهم...
من تصورشم که میکنم شوهرم بخواد به مامانم دست بزنه میمیرم،چقد بیشعوره که به مامانتم حمله کرده

میدونی اصلن کنترل نداره الانم هی میگه من اونجوری نکردم من نه فوش ندادم بااون نبودم پس باکی بودی اخه کی بود جز مامانم خیلی عصابم خورد میشه طلبکارم هست پرو پرو میگه ناراحتم از دیروز 

میدونی اصلن کنترل نداره الانم هی میگه من اونجوری نکردم من نه فوش ندادم بااون نبودم پس باکی بودی اخه ...

من یکیو میشناسم شوهرش همینجوره طفلی زنه هزار بار مشاوره و تعهد هم ازش گرفته ولی هیچ فقط واسه یمدت کوتاه جواب گرفته