2821
2789
عنوان

زندگی کثافت

413 بازدید | 34 پست

نمیدونم باید چیکار کنم تو بیست و چهارساعت روز بعضی روزام میرم دانشگاه بعد خونه گاهی یه ساعت با دوست بیرون بعد باز خونه واقعا نمیدونم باید چیکار کنم زندگیم از این کسل کنندگی بیاد بیرون احساس پیرزنارو دارم تو اتاقم تو اوج جوونی دلم هیجان میخواد ولی نمیدونم چیکار کنم اخه هر روز که نمیشه سوار چرخ و فلک تو شهربازی باشم شما چیکار میکنین در طول روز که حس و حال زندگیتون شاد باشه حوصلتون سر نره؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای دقیقا مث من اصلا تو خونه بند نمیشم خونوادم صداشون درومده دیگه😮‍💨

منم همچین چیزی که میخوام که فقط بیرون باشم ولی کسی از دوستام همیشه تو خیابون نیست احساس میکنم اصلا از فضا اومدم که هیچ کاری ندارم و همه درگیر زندگین

همه همینن منم از وقتی یادم میاد درس و مدرسه بود بعدش کنکور و دانشگاه و الانم که با این گرونی نمیشه پات رو از دم در بگذاری بیرون

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسیدم🌎💫️
واقعا مزخرف شده زندگی منم. هیچ چیزی دگ خوشحالم نمیکنه .الانم ماتم زده نشستم 

دقیقا مثل من الان یه ساعت با دوستم بیرون بودم اومدم خونه دارم به دیوار نگاه میکنم هیچ ایده ایم ندارم باید چیکار کنم تا شب

من که همش خونه ام کاملا بیکارو بی هدف بیماریامم زیاده واقعا ذله شدم نمیدونم به درمان کدوم مشگلم برسم افسردگی خفه ام کرده باز خوشبحال هرکس که سلامتی داره

من که همش خونه ام کاملا بیکارو بی هدف بیماریامم زیاده واقعا ذله شدم نمیدونم به درمان کدوم مشگلم برسم ...

ایشالا زودتر سلامتیتو به دست میاری عزیزم❤

تو خوبه دانشگاه میری پیش دوستات میری من هر روز خدا توخونه ام نهایتش برم بازار و برگردم😒با اینکه مجر ...

با وجود اینا باز الان ساعت ۵ئه تا شب فقط تو تختم بدون هیچ هدفی میشه گفت هممون یه جور مشترکیم

دقیقا مثل من الان یه ساعت با دوستم بیرون بودم اومدم خونه دارم به دیوار نگاه میکنم هیچ ایده ایم ندارم ...

نه حوصله بیرون دارم نه فیلم دیدن نه صحبت کردن نه خندیدن نه سرکار رفتن.هیچی به پوچی رسیدم.البته اجازه بیرون رفتم هم ندارم تا مدتی😒

من که همش خونه ام کاملا بیکارو بی هدف بیماریامم زیاده واقعا ذله شدم نمیدونم به درمان کدوم مشگلم برسم ...

سلامتی جسم که فقط مهم نیست . روان هم مهمه ( افسردگی آدم رو داغون میکنه )

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز