2789
عنوان

زندگی کثافت

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 34 پست
 با وجود اینا باز الان ساعت ۵ئه تا شب فقط تو تختم بدون هیچ هدفی میشه گفت هممون یه جور مشترکیم

کاش من حداقل درسمو میخوندم لاقل یه هدفی داشتم ولی الان خیلی بی هدفم😕نه دوستی نه چیزی فقط گوشیمو دارم

دختری از دیار کورد🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه حوصله بیرون دارم نه فیلم دیدن نه صحبت کردن نه خندیدن نه سرکار رفتن.هیچی به پوچی رسیدم.البته اجازه ...

عی خدا کاش زندگی همه جوونا بشه اونجوری که میخوان این واقعا حق ما نیست

کاش من حداقل درسمو میخوندم لاقل یه هدفی داشتم ولی الان خیلی بی هدفم😕نه دوستی نه چیزی فقط گوشیمو دار ...

منم درسمو خوندم ولی چیزیه که دوسش ندارم و دوستامم الان واقعا کجان فقط همین گوشیه هست

منم همچین چیزی که میخوام که فقط بیرون باشم ولی کسی از دوستام همیشه تو خیابون نیست احساس میکنم اصلا ا ...

مث دوستای من

گاهی مجبورم تنها برم

امروز تنها رفتم خرید ب پسره فروشنده میگم من همراه ندارم بی زحمت بیا نظر بده😮‍💨😂

مث دوستای من گاهی مجبورم تنها برم امروز تنها رفتم خرید ب پسره فروشنده میگم من همراه ندارم بی زحمت ...

حالا من تنها اصلا بهم خوش نمیگذرهه امیدوارم یه عالممهه دوستای بیکارو پایه مهمونی و گردش پیدا کنیم بلکه از این بلاتکلیفی دربیایم😂

حالا من تنها اصلا بهم خوش نمیگذرهه امیدوارم یه عالممهه دوستای بیکارو پایه مهمونی و گردش پیدا ک ...

😂👌🏻

روحیاتت مث خودمه

ازینام ک کشون کشون میخام بقیرو ببرم بیرون

😂👌🏻 روحیاتت مث خودمه ازینام ک کشون کشون میخام بقیرو ببرم بیرون

دقیقا منم حالا بخوام بکشمونمشونم باید زنجیرشون کنم به گوشه خیابون دیگه نرن خونه هاشونم😂