2777
2789
عنوان

بیایین دلداریم بدین ‌...

248 بازدید | 28 پست

یک هفته سه تای بچمو ندیدم ...دختر از دیروز صبح دیگه زنگ نزده. حدس میزنم دیگه باباش نمیذاره ، خدا لعنت کنه زن های هرزه رو که میدونن طرف زن و بچه داره دونه میریزن ....آه سه تا بچه بگیره دوتاشونو ، خیلی تحمل کردم دیدم دست بردار نیست شماره عوض کرده بود روح و روانم بهم ریخته بود ، بنظرتون میتونه بچه ها رو نگه داره؟منتظرم خسته بشه و اون از من شاکی بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وضو‌بگیر و وقت اذون تو نماز نفرینشون کن هیچی اندازه نفرین یه دلشکسته ادمو‌بدبخت نمیکنه 

من بی‌نقص نیستم؛ نه!!! همیشه‌ی خدا، پا توی لجن می‌گذارم و تازه وقتی به کثافت کشیده شدم می‌فهمم!امّا یک چیزی را خوب یاد گرفته‌ام، و آن این است که چطور کفش‌هایم را پاک کنم و به راهم ادامه بدهم...

من دوسال دخترم رو ندیدم حال دلت رو میفهممم

ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی
علاوه بر زنا خدا مردای هَوَلم لعنت کنه

آمین ، دوتا شونو شوهر خودم بدتر چون اون زن بی شوهر بوده ولی شوهر من هنوز من تو زندگیش بودم ، چکار کنم بنظرتون ، حالم بده ، ازش متنفرم دیگه نمیخوام برگردم

آمین ، دوتا شونو شوهر خودم بدتر چون اون زن بی شوهر بوده ولی شوهر من هنوز من تو زندگیش بودم ، چکار کن ...

عزیزم امیدوارم زودتر بچهاتو بهت بدن

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...