2777
2789
عنوان

برنامه غذایی هفته تون چطوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 27 پست
برنامه غذایی ؟؟!!!!!!💔   سوالی که باید خجالت کشید از ایرانی پرسید درد آوره 💔

😑😑😑😑😑

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برنامه غذایی ؟؟!!!!!!💔   سوالی که با این گرانی ها باید خجالت کشید از ایرانی پرسید درد آوره ...

اگر نپرسیم چیزی درست میشه یا اشتها کم میشه؟

اتفاقا بلکه غذاهای کم هزینه و بهتر یاد بگیریم

بیکاز حق با شماست
اگر نپرسیم چیزی درست میشه یا اشتها کم میشه؟ اتفاقا بلکه غذاهای کم هزینه و بهتر یاد بگیریم

از اینم ارزون تر که خانومه اومد گفت یه وعده بخورید ؟ گوشت نخورید ؟ میوه نخورید ؟ 

از این ارزونتر ؟؟؟؟ !!!!!! خیلی عجیبه !!!

برنامه خاصی ندارم. اما لبنیات و  تخم مرغ . گوشت سبزی ماهی اینا رو رعایت میکنم.

مثل اگه ناهار عدس پلو دارم ک هم حبوبات داره هم گوشت .

شام دیگه سبزی یا چیزی ک تخم مرغ داشته باشه میذارم. یا غذایی ک ماست و دوغ بشه باهاش خورد . 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
از اینم ارزون تر که خانومه اومد گفت یه وعده بخورید ؟ گوشت نخورید ؟ میوه نخورید ؟  از این ار ...

من مثل شما سیاسی نیستم

ترجیحم اینه توی تاپیک ها بجای وااسفا گفتن چار کلام معمولی حرف بزنم

بیکاز حق با شماست
غذای نونی پیشنهاد میدی لطفا  ما هرروز غذامون برنجه مگه هر دوسه هفته خوراک بادمجون مثلا درست کن ...

کله گنجشکی .کتلت.کوکو سیب .کوکوسبزی.کوکو کدو .کشک بادمجون . مرغ سرخکرده و سیب زمینی و گوجه،گوشت سرخکرده و سیب زمینی و گوجه،گوجه بادمجون، ته ماهیتابه ای ، تن ماهی و پیاز داغ،میرزاقاسمی 

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره