2777
2789
عنوان

جایزه💃

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 50 پست
@dokhte_zemeston     @تالیناه     @هیامین     @مادرترنم &nbs ...

چی خرید😍

آققااا جایزه ی من چی😁😁

فردا صبح ادرس میدم😂😂

الان ۷ 😐هدف اول ۹ دوم ۸ سوم ۷ چهارم ۶ پنجم ۵ ششم ۴ هفتم ۳ هشتم ۲ نهم ۱ و هدف دهم صفر😍😍

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

@اسمره     @sanaz97     @عجب_دنیایی    

گیلان دخت عزیزم ی سوال داشتم من هنوز ی کم برای کالری مصریفم دو دل هستم کالری ک خودم حساب کردم با فرمولی ک خزان گذاشته رو حساب کنم یا اونی ک مانکن برامون حساب میکنه با کدومش برم جلو 

خدایا شکرت

گیلان دخت عزیزم ی سوال داشتم من هنوز ی کم برای کالری مصریفم دو دل هستم کالری ک خودم حساب کردم ...

اون فرمولی کدخزان گذاشته

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
چی خرید😍 آققااا جایزه ی من چی😁😁 فردا صبح ادرس میدم😂😂

ماگ 

من ک گفتم ادرس بده

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
ماگ  من ک گفتم ادرس بده

سحر اگه نمیرسه ادرس بده اذیتش نکن 

بیا ادرس منو بنویس😂😂😂

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊
اقا امروز ادرس میدم خخخ

😂😂😂

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊
واای خدا نکشتت😄😄😄😄😄😄😄

😁😁