2777
2789
عنوان

جایزه💃

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 50 پست

جایزه من چی شد اول شدم از اخر 😁

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

دستش دردنکنه

قراره برا من طلا بخره😌😌😌🤭🤭🤭🤭

@خزان_نارنجی  

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

جوووون دستش درد نکنه .برا نفر دوم سوم چهارم لااقل یه بوس بفرست بابا .😅

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�
وااای دست خزان درد نکنه چرا زحمت کشیده دوستمون راضی نبوده😄😄

😅😅

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�

اغا من نفر پنجم شدم 

به نفر اول ماگ دادین 

نمیشه ب من استکانی نعلبکی چیزی بدین😂😂

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊

مبارکش باشهههه🤩

به هدفم رسیدم🌼🎉🎁 🤩وزن اولیه67. ⬅️ 64/800.(2/200 کاهش)⬅️ 63/200 .(1/600 کاهش) ⬅️ 62. (1/200 کاهش)⬅️ 61/900.(۱٠٠گرم کاهش)⬅️ 61/200(700گرم کاهش)⬅️ 61کیلو(200گرم کاهش)⬅️ 60/500(500گرم کاهش)⬅️59/200(1/300کاهش)⬅️59/100(100گرم کاهش)⬅️58/600(500گرم کاهش)⬅️58/200(400گرم کاهش)⬅️57/200(یک.کیلو کاهش)⬅️58کیلو😑⬅️۵۶/۹۰۰😃💘 🌺 شروع رژیم سی مهر.

مبارکش باشه ایشالا همیشه موفق باشه🥰😍❤️

عضو گروه آبی💙 شروع رژیم :6 آذر. (وزن فعلی 12دی:58) *وزن شروع:61*  هدف اول:56🔒 هدف دوم52🔒 هدف سوم:50 🔒 *وزن هدف :50*🔐 من میدونم که میتونم😉💜 واسه رسیدن به هدف باید از یه جایی شروع کرد🙂🦋❤️
اغا من نفر پنجم شدم  به نفر اول ماگ دادین  نمیشه ب من استکانی نعلبکی چیزی بدین😂😂

سرجهازی تو میخرم برات 🤣

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
سرجهازی تو میخرم برات 🤣

خیر ببینی خواهر😂😂کار در منزلم انجام میدم کرمان کسیو نداری برم خونش برا کار؟🤣🤣🤣

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊
خیر ببینی خواهر😂😂کار در منزلم انجام میدم کرمان کسیو نداری برم خونش برا کار؟🤣🤣🤣

چرااااا 

🤣🤣🤣🤣🤣 تهران بیای پول بیشتر میدم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دستش دردنکنه قراره برا من طلا بخره😌😌😌🤭🤭🤭🤭 @خزان_نارنجی    

اونو که شوهرت زحمتشو میکشه من باکسشو برات میخرم🤣

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

اونو که شوهرت زحمتشو میکشه من باکسشو برات میخرم🤣

🤣🤣🤣🤣لعنتی

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
چرااااا  🤣🤣🤣🤣🤣 تهران بیای پول بیشتر میدم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣