هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊
عضو گروه آبی💙 شروع رژیم :6 آذر. (وزن فعلی 12دی:58) *وزن شروع:61* هدف اول:56🔒 هدف دوم52🔒 هدف سوم:50 🔒 *وزن هدف :50*🔐 من میدونم که میتونم😉💜 واسه رسیدن به هدف باید از یه جایی شروع کرد🙂🦋❤️
اغا من نفر پنجم شدم به نفر اول ماگ دادین نمیشه ب من استکانی نعلبکی چیزی بدین😂😂
سرجهازی تو میخرم برات 🤣
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
خیر ببینی خواهر😂😂کار در منزلم انجام میدم کرمان کسیو نداری برم خونش برا کار؟🤣🤣🤣
تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊
خیر ببینی خواهر😂😂کار در منزلم انجام میدم کرمان کسیو نداری برم خونش برا کار؟🤣🤣🤣
چرااااا
🤣🤣🤣🤣🤣 تهران بیای پول بیشتر میدم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣