2777
2789
عنوان

جایزه💃

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 50 پست

جایزه من چی شد اول شدم از اخر 😁

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

دستش دردنکنه

قراره برا من طلا بخره😌😌😌🤭🤭🤭🤭

@خزان_نارنجی  

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

جوووون دستش درد نکنه .برا نفر دوم سوم چهارم لااقل یه بوس بفرست بابا .😅

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�
وااای دست خزان درد نکنه چرا زحمت کشیده دوستمون راضی نبوده😄😄

😅😅

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�

اغا من نفر پنجم شدم 

به نفر اول ماگ دادین 

نمیشه ب من استکانی نعلبکی چیزی بدین😂😂

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊

مبارکش باشهههه🤩

به هدفم رسیدم🌼🎉🎁 🤩وزن اولیه67. ⬅️ 64/800.(2/200 کاهش)⬅️ 63/200 .(1/600 کاهش) ⬅️ 62. (1/200 کاهش)⬅️ 61/900.(۱٠٠گرم کاهش)⬅️ 61/200(700گرم کاهش)⬅️ 61کیلو(200گرم کاهش)⬅️ 60/500(500گرم کاهش)⬅️59/200(1/300کاهش)⬅️59/100(100گرم کاهش)⬅️58/600(500گرم کاهش)⬅️58/200(400گرم کاهش)⬅️57/200(یک.کیلو کاهش)⬅️58کیلو😑⬅️۵۶/۹۰۰😃💘 🌺 شروع رژیم سی مهر.

مبارکش باشه ایشالا همیشه موفق باشه🥰😍❤️

عضو گروه آبی💙 شروع رژیم :6 آذر. (وزن فعلی 12دی:58) *وزن شروع:61*  هدف اول:56🔒 هدف دوم52🔒 هدف سوم:50 🔒 *وزن هدف :50*🔐 من میدونم که میتونم😉💜 واسه رسیدن به هدف باید از یه جایی شروع کرد🙂🦋❤️
اغا من نفر پنجم شدم  به نفر اول ماگ دادین  نمیشه ب من استکانی نعلبکی چیزی بدین😂😂

سرجهازی تو میخرم برات 🤣

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
سرجهازی تو میخرم برات 🤣

خیر ببینی خواهر😂😂کار در منزلم انجام میدم کرمان کسیو نداری برم خونش برا کار؟🤣🤣🤣

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊
خیر ببینی خواهر😂😂کار در منزلم انجام میدم کرمان کسیو نداری برم خونش برا کار؟🤣🤣🤣

چرااااا 

🤣🤣🤣🤣🤣 تهران بیای پول بیشتر میدم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دستش دردنکنه قراره برا من طلا بخره😌😌😌🤭🤭🤭🤭 @خزان_نارنجی    

اونو که شوهرت زحمتشو میکشه من باکسشو برات میخرم🤣

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

اونو که شوهرت زحمتشو میکشه من باکسشو برات میخرم🤣

🤣🤣🤣🤣لعنتی

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
چرااااا  🤣🤣🤣🤣🤣 تهران بیای پول بیشتر میدم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣