2777
عنوان

ورم زیر بغل

985 بازدید | 18 پست

سلام دوستان لطفا اگر میدونید راهنمایی کنید من زیر بغل سمت چپم ورم داره و این ورم ۴_۵ ساله همراهمه هیچ تغییری نداشته فقط حالت پف

و ورم هست هیچ چیز سفت یا غیر عادی در ناحیه دیده نمیشه ولی ورمش دارم حقیقت از ترس که دارم و خیلی ادن تلقینی هستم به دکتر هنوز نرفتم ناگفته نمونه که ففط موقعی که نزدیک پریود یا دوران پریود و بعضی مواقع هم بعد از پریود هست بوجود میاد و بعد از چند روز خوب میشم .البته وقتی عصبی یا فکرم هم به چیزی درگیر باشه این درد حس بدی میده  کسانیکه این مشکل داشتن یا واقعا میدونن باید چکار کنم راهنمایی کنید لطفا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دوتا زیربغلام چند ساله داره 😒 بزرگ هم هست نمیتونم آستین حلقه ای بپوشم 

دکتر گفت مال اسپره های زیر بغل ، سونو نوشت نرفتم بدم 

باید عمل کنم ولی از عمل میترسم 😑 

اخه مگه میشه مام و اسپره نزد ؟ 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
من زیریکی ازبغلام داشت بزرگ‌شد رفتم دکترجراحیش کردم،امسال اون یکی بغلمم بزرگ شده 😔قبلا که جراحی کرد ...

عزیزم میشه از عملش بگی چه جوری بود ؟ 

چند روز بستری بودی ؟ دردش در چه حد بود ؟ 

جای بخیه مونده ؟ 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
عزیزم میشه از عملش بگی چه جوری بود ؟  چند روز بستری بودی ؟ دردش در چه حد بود ؟  جای بخیه ...

اره یه خط افتاده زیربغلم،بیهوش کامل کرد شب گفتن بایدبستری بشی بارضایت خودم بعد عمل وقتی سرحال شدم مرخص شدم،ازپایین عمل سوراخ کرده بودیه لوله گذاشته بودکه خونابه ها بیان بیرون حالت سوند داشت که یک هفته بعد خارجش کرد،دردهم نداشت

اره یه خط افتاده زیربغلم،بیهوش کامل کرد شب گفتن بایدبستری بشی بارضایت خودم بعد عمل وقتی سرحال شدم مر ...

جدی ؟ میتونستی کار روزانه انجام بدی ؟ من یه پسر ۳ ساله دارم 

در حدی که مثلا غذا درست کنم فقط 

البته من دوتا زیربغلامه

شما کدوم شهری ؟؟ پیش کدوم دکتر انجام دادی ؟ 

من زیریکی ازبغلام داشت بزرگ‌شد رفتم دکترجراحیش کردم،امسال اون یکی بغلمم بزرگ شده 😔قبلا که جراحی کرد ...

شما هم درد داشتید موقع پریود یا قبل یا بعدش چند روز ؟ و نسجش چجوری بود؟