2777
2789

سلام دوروزه عمل کردم.. درد دارم.. موقع دفع درد شدید و مدفوع باریک هست.. 

کسی اینجوری بوده؟

خدایا به بزرگیت قسم میدم به رحمان بودنت قسم میدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید من ی ضاعده خیلی کوچیک دارم باید برم براعمل؟یا درست میشه

من دکتر نیستم.. ولی اون زاعده کوچیک ک میگی اگ اذیتت نمیکنه عمل نمیخاد..فقط یبوست نگیر

ن سنتی..بخیه خوردم گفت هرکی میاد عمل کنه..میاد ک خوب بشه

درد داری در حالت عادی؟

چطوره اوضاعت؟ منم همینجورم اما عمل نکردم دارو مصرف کردم خونریزیش قطع شد اما اون زائده بیرونی هست هنوز الان دوباره خون می بینم

[QUOTE=266292970]درد داری در حالت عادی؟ چطوره اوضاعت؟ منم همینجورم اما عمل نکردم دارو مصرف کردم خونریزیش قطع شد اما ...[/QUOTEموقع دفع درد دارم..اسپاسم دارم..فعلا خوب نیست اوضاعم..منم چندساله با دارو و پماد رفع کردم تا الان

کاش یکی ک عمل کرده بیاد از بعد عمل خودش بگه..

من عمل کردم مثه لیزر بود راحت شدم نه مدفوع باریک نمیشه تازه مقعد یه کم بازتر میشه 

خداروشکر ک خوب شدید..

من الان دوطرف مقعدم بخیه هست..میشه از بخیه ها باشه ک الان مدفوع باریکه؟به سختی باز میشه اونم تو اب گرم میشینم 

سوپ میخورم ولی احساس دفعم زیاده طبیعیه بنظرتون؟

خداروشکر ک خوب شدید.. من الان دوطرف مقعدم بخیه هست..میشه از بخیه ها باشه ک الان مدفوع باریکه؟به سخت ...

نمی دونم عزیزم چون من بخیه نداشتم وکلا بعد عمل خیلی راحت دفع داشتم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم